❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Valla hocam hepimizde bir umut ışığı yerleştirdiniz inşallah öyle olur bakalım. 55euroydu benim ürünün değeri müşavir felan araya girse belimiz doğrulmaz valla vergiden :ROFLMAO: bide el koyma işide var çok sıkıntı olur.
Hayırlısı hocam artık. Yanwende bile, vergi çıktığını gördüm ama gümrükte takıldığını görmedim. Yunexpress de vergi çıkan da görmedim hiç ama sürekli mevzuatlar değişiyor işte ne olacağını kestiremiyoruz.

Son düzenleme:
hangi kargoyu aramak gerek? hangi kodu vericez? hiç bir bilgilendirme mesajı vs de gelmediki
genel olarak sürat kargoya verilmiş arayıp ad soyad veya telefon numarası ile kargo durumu öğrenmeye çalışın

ÖNEMLİ GELİŞME!!!
arkadaşımda da aynısı yazıyordu düzelmedi sürat kargoyu aradı kargonun varış şubesinde olduğunu söylediler güncelleme almadan da ilerleyebiliyor kargo şubesini arayın
Hocam yuntrack üzerinden kargo sürecini ekran fotoğrafı olarak iletebilir mi acaba

Hocam yuntrack üzerinden kargo sürecini ekran fotoğrafı olarak iletebilir mi acaba
umarım bir sıkıntı çıkmadan herkesin ki gelir
1751288015628.webp

Benim bugün gümrükleme ithalat işlemine başlamışlar bir sorun mu var baya bi konu eklenmiş

ben halen vergi çıkmayacağını düşünüyorum üründen çok fazla geldiği için süreç uzamıştır bir de 8-10 tane alanlar var neden o kadar alıyorsa alt tarafı ürün başı 500 TL kazanabilirsin bir de vergi çıkarsa bunların elinde kalacak ürünler. Epomakerin işleyişi ile temunun işleyişi aynı değil temu biraz daha hızlı getirebiliyor aula f75 ile bir tutmamak lazım bu süreci
Temu artik 1 haftada kargo ulaşıyor çok hızlı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,774
Üyeler
183,465
Son üye
Ygit_Ghan
Geri