Geçen ay aldığım klavyede de bu uyarı çıkmıştı, bir de hatırladığım kadarıyla diğer takip sitelerinde çıkmıyordu bu uyarı.Nolmuşkine?Alıntıyı görüntüle
1300'e geliyor en kötü 2500'e satılır hocam bu ürünben halen vergi çıkmayacağını düşünüyorum üründen çok fazla geldiği için süreç uzamıştır bir de 8-10 tane alanlar var neden o kadar alıyorsa alt tarafı ürün başı 500 TL kazanabilirsin bir de vergi çıkarsa bunların elinde kalacak ürünler. Epomakerin işleyişi ile temunun işleyişi aynı değil temu biraz daha hızlı getirebiliyor aula f75 ile bir tutmamak lazım bu süreci
İnşallah şunlar da gelse de ev klavye yuvasına dönecekGeçen ay aldığım klavyede de bu uyarı çıkmıştı, bir de hatırladığım kadarıyla diğer takip sitelerinde çıkmıyordu bu uyarı.
Sonuç olarak bir sorun çıkmamıştı, vergi de ödemedim. Alanlarda da çıkmaz umarım.
Elinize ulaşması çok uzadı mı peki?Geçen ay aldığım klavyede de bu uyarı çıkmıştı, bir de hatırladığım kadarıyla diğer takip sitelerinde çıkmıyordu bu uyarı.
Sonuç olarak bir sorun çıkmamıştı, vergi de ödemedim. Alanlarda da çıkmaz umarım.
Evet gümrükte baya beklemişti ne kadar bekledi tam hatırlamıyorum ama takip kodunu bulabilirsem bakarım. Hatta kalacak falan diye ümidi kesmiştim ama sorunsuz geldi neyse ki.Elinize ulaşması çok uzadı mı peki?
Valla hocam benim acelem yok daha memlekete 7 gün sonra döneceğim isterse 10 gün gümrükte kalsın önemli değil tek isteğim şu gümrükten sorunsuz geçmesi(vergisiz olursa tadından yenmezEvet gümrükte baya beklemişti ne kadar bekledi tam hatırlamıyorum ama takip kodunu bulabilirsem bakarım. Hatta kalacak falan diye ümidi kesmiştim ama sorunsuz geldi neyse ki.
vergi çıksa veya 1-2 tane sorunlu gelirse para kazanamaz ben bu tip indirimlerde 1-2 tane alınması gerektiği taraftarındayım1300'e geliyor en kötü 2500'e satılır hocam bu ürün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İnşallah şunlar da gelse de ev klavye yuvasına dönecek![]()
Önceden palexpress alıyodu genelde bizim tr kargolarını. Geçenin senenin sonları bide bu senenin başlarında kullanan varsa hatırlar, gümrükten geçiyordu direkt. Son zamanlarda distribütör imile olmuş sanırım ve kargolar gümrükte bekliyor baya gördüğüm kadarıyla. Yine de kendim dahil sorun yaşayan görmedim henüz, varsa da ben görmedim yani.Valla hocam benim acelem yok daha memlekete 7 gün sonra döneceğim isterse 10 gün gümrükte kalsın önemli değil tek isteğim şu gümrükten sorunsuz geçmesi(vergisiz olursa tadından yenmez)
Valla hocam hepimizde bir umut ışığı yerleştirdiniz inşallah öyle olur bakalım. 55euroydu benim ürünün değeri müşavir felan araya girse belimiz doğrulmaz valla vergidenÖnceden palexpress alıyodu genelde bizim tr kargolarını. Geçenin senenin sonları bide bu senenin başlarında kullanan varsa hatırlar, gümrükten geçiyordu direkt. Son zamanlarda distribütör imile olmuş sanırım ve kargolar gümrükte bekliyor baya gördüğüm kadarıyla. Yine de kendim dahil sorun yaşayan görmedim henüz, varsa da ben görmedim yani.
Zaten orası öyle fazlası satma amaçlı risklivergi çıksa veya 1-2 tane sorunlu gelirse para kazanamaz ben bu tip indirimlerde 1-2 tane alınması gerektiği taraftarındayım
hangi kargoyu aramak gerek? hangi kodu vericez? hiç bir bilgilendirme mesajı vs de gelmedikiÖNEMLİ GELİŞME!!!
arkadaşımda da aynısı yazıyordu düzelmedi sürat kargoyu aradı kargonun varış şubesinde olduğunu söylediler güncelleme almadan da ilerleyebiliyor kargo şubesini arayın