Umarım hiçbiri eline ulaşmaz arkadaşınBi tane dallama vardı yok 8 tane çektim, yok 12 tane çektim diye geziyordu. Şimdi alsın o 12 taneyi dürsün büksün g...
Umarım hiçbiri eline ulaşmaz arkadaşınBi tane dallama vardı yok 8 tane çektim, yok 12 tane çektim diye geziyordu. Şimdi alsın o 12 taneyi dürsün büksün g...
Dostum indirimsiz fiyat üzerinden hesaplanır vergiler.Ama şimdi 32 dolara aldık nasıl 42 dolar ki anlamadım herkes öyle diyor.
Şuan tiktokta paylaşan bir arkadaşlar mesajlaşıyorumHerkes kendisi takip etse şu indirimleri özellikle sıkıntılı yurtdışı ürünlerini epomaker,ajazz vb. Temudan olana eyvallah ama şu sıkıntı olabilecek konular gören alıyor bı de bazı aptallar tiktokta paylaşıyor iyice boku çıkıyor işin rezillik
700 tl gelmez ki o zamanDostum indirimsiz fiyat üzerinden hesaplanır vergiler.
Güzel dileklerimizi iletirsin hocam artık eline sağlık diyeŞuan tiktokta paylaşan bir arkadaşlar mesajlaşıyorum![]()
Ben 75Xi aldım düz 75 kaldı bende bı de icesoul switch fln alacaktım o da kaldı sıkıntı valla ya epomaker indirimini 1 haftadır bekliyordum forumda paylaşınca suistimal edildiHiç iyi olmadı ama ne güzel 3 tane almıştım 1'ini satıp 2 klavyenin parasını çıkarıp süs olarak rafa asacaktım olmadı![]()
Zaten benim üzüldüğüm garibanın çoluk çocuğu para biriktirip 1 tane kendisine alanlar. Onun dışındakiler dediğin gibi büksün... Zenginin çocuğu uğraşmaz bile zaten direkt gider Tr den basar parayı alır olan garibana olacak. Bu ay 250. siparişim falan diyen tiplerde vardı.Bi tane dallama vardı yok 8 tane çektim, yok 12 tane çektim diye geziyordu. Şimdi alsın o 12 taneyi dürsün büksün g...
Vallahi hocam şurada 1000 tl'nin değeri çok gereksiz büyüdü gözümde.Zaten benim üzüldüğüm garibanın çoluk çocuğu para biriktirip 1 tane kendisine alanlar. Onun dışındakiler dediğin gibi büksün... Zenginin çocuğu uğraşmaz bile zaten direkt gider Tr den basar parayı alır olan garibana olacak.
Geçmiş olsun inşallah son kez geçirirler ürünleri ama bildirimlerinizde gümrük kontrolü yazıyor o durumda ne olur bilgim yok. İnşallah geçer.Vallahi hocam şurada 1000 tl'nin değeri çok gereksiz büyüdü gözümde.
Ya benden kesin vergi alacaklar onu anladımda bakalım.Geçmiş olsun inşallah son kez geçirirler ürünleri ama bildirimlerinizde gümrük kontrolü yazıyor o durumda ne olur bilgim yok. İnşallah geçer.
Geçirirler aldığın ürünün fiyatı zaten düşük sanırım ama ne kadar vergi çıkar bilemiyorum.Ya benden kesin vergi alacaklar onu anladımda bakalım.