❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Herkes kendisi takip etse şu indirimleri özellikle sıkıntılı yurtdışı ürünlerini epomaker,ajazz vb. Temudan olana eyvallah ama şu sıkıntı olabilecek konular gören alıyor bı de bazı aptallar tiktokta paylaşıyor iyice boku çıkıyor işin rezillik
Şuan tiktokta paylaşan bir arkadaşlar mesajlaşıyorum :D

Hiç iyi olmadı ama ne güzel 3 tane almıştım 1'ini satıp 2 klavyenin parasını çıkarıp süs olarak rafa asacaktım olmadı :D

Şuan tiktokta paylaşan bir arkadaşlar mesajlaşıyorum :D
Güzel dileklerimizi iletirsin hocam artık eline sağlık diye :D dediğimiz gibi güzel vergi biner üstüne ben 3 yıl önce epomaker ep84 vardı o ara beleş geliyordu aldım 5dolar kargo ücreti çıktı sadece bana 700tl vergi biçtiler öyle düşün bazılarınada 200 felan biçmişlerdi belli değil yani çok fahiş fiyatta biçebilirler güzel fiyatta biçebilirler

Hiç iyi olmadı ama ne güzel 3 tane almıştım 1'ini satıp 2 klavyenin parasını çıkarıp süs olarak rafa asacaktım olmadı :D
Ben 75Xi aldım düz 75 kaldı bende bı de icesoul switch fln alacaktım o da kaldı sıkıntı valla ya epomaker indirimini 1 haftadır bekliyordum forumda paylaşınca suistimal edildi

Bi tane dallama vardı yok 8 tane çektim, yok 12 tane çektim diye geziyordu. Şimdi alsın o 12 taneyi dürsün büksün g...
Zaten benim üzüldüğüm garibanın çoluk çocuğu para biriktirip 1 tane kendisine alanlar. Onun dışındakiler dediğin gibi büksün... Zenginin çocuğu uğraşmaz bile zaten direkt gider Tr den basar parayı alır olan garibana olacak. Bu ay 250. siparişim falan diyen tiplerde vardı.

Zaten benim üzüldüğüm garibanın çoluk çocuğu para biriktirip 1 tane kendisine alanlar. Onun dışındakiler dediğin gibi büksün... Zenginin çocuğu uğraşmaz bile zaten direkt gider Tr den basar parayı alır olan garibana olacak.
Vallahi hocam şurada 1000 tl'nin değeri çok gereksiz büyüdü gözümde.

Geri