Yanwey ile gelen ürünlerede vergi çıkmıyor diyorlar boşa uğraştık sanırımFiyatı düşük tutmalarını isteyerek çok büyük bir hata yaptık topluca fiyatı düşük gösterdi gümrükte bunu çaktı yunexpress'de askıya aldı ve ürünler bekliyor zaten vergi çıkmıyor fiyata da bakmıyorlardı büyük ihtimalle boş yere macera aradık kendi kendimize yaptık tek merakım gümrükte ki ürünlere nolucak beklemeye aldıkları bir kesin
Valla bilmiyorum ben riske girmemek adına 3. Siparişi iptal ettim önemli değil gümrükte bekleyenler nolcak o önemli şuanYanwey ile gelen ürünlerede vergi çıkmıyor diyorlar boşa uğraştık sanırım
İptal mi geçelim yanwey mi bilen var mıYanwey ile gelen ürünlerede vergi çıkmıyor diyorlar boşa uğraştık sanırım
Vergisiz alım sınırı diye bir şey yok! Nerden uyduruyorsunuz bunlarıEvet arkadaşlar benim Kargom Yanwen ile geliyor gümrükten sorunsuz geçti şuanda kargo teslim alma aşamasında herhangi bir vergi çıkmadı vergi olayını size kısaca özetliyim.
Şuanda ek vergisiz alım 30€ Euro yani 35.5 $ dolar yapıyor 35.5 dolar üstü vergi ödersiniz kişilerin vergisiz ürün almak hakki aylık olarak sınırlıdır şuanda max 3 ürün diye biliyorum (Araştırma yapınız) eğer bu ürünleri ve aylık limiti aşarsanız hani 3 4 ürün alıyorsunuz ya her türlü vergi çıkıyor bekleyen ürünlerde aylık hakkınızın dolmasından kaynaklanıyor tecrübe ile sabittir denenmiştir bilginiz olsun.
Hocam bu ürünü yanwey ile alırsam vergi çıkar mı bilginiz var mıVergisiz alım sınırı diye bir şey yok! Nerden uyduruyorsunuz bunları![]()
Kargo ücreti sıfır euro olsada 3 euro kargo ücreti sayılıyor yani 27 euro yani 32 dolar.Evet arkadaşlar benim Kargom Yanwen ile geliyor gümrükten sorunsuz geçti şuanda kargo teslim alma aşamasında herhangi bir vergi çıkmadı vergi olayını size kısaca özetliyim.
Şuanda ek vergisiz alım 30€ Euro yani 35.5 $ dolar yapıyor 35.5 dolar üstü vergi ödersiniz kişilerin vergisiz ürün almak hakki aylık olarak sınırlıdır şuanda max 3 ürün diye biliyorum (Araştırma yapınız) eğer bu ürünleri ve aylık limiti aşarsanız hani 3 4 ürün alıyorsunuz ya her türlü vergi çıkıyor bekleyen ürünlerde aylık hakkınızın dolmasından kaynaklanıyor tecrübe ile sabittir denenmiştir bilginiz olsun.
Normal işleyişte ülkeye vergisiz girememesi lazım ama istisna bir durum olur mu bilemem.Hocam bu ürünü yanwey ile alırsam vergi çıkar mı bilginiz var mı
Hocam şimdi biz bu ürünü yanwen ile alırsak vergi kesin çıkar mı bilginiz var mı bu konudaKargo ücreti sıfır euro olsada 3 euro kargo ücreti sayılıyor yani 27 euro yani 32 dolar.
Vergisiz diye bir şey yok zaten her türlü vergi ödeniyor sadece ddp ve ddu farkı var birinde erken vergi ödemeli diğeri gümrükte vergi ödemeli. Yanwen'de de çoğunlukla firmalar ddu yani gümrükte vergi ödemesi ile yolluyor çünkü diğer türlü kargo çok pahalı oluyor.Yanwey ile gelen ürünlerede vergi çıkmıyor diyorlar boşa uğraştık sanırım
Bana da aynı mesaj geldi devam et dedim bakalım.Hocam şimdi biz bu ürünü yanwen ile alırsak vergi kesin çıkar mı bilginiz var mı bu konuda