❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Bana ne demem lazım sizce?

Ekler

• 1763.webp
    1763.webp
    167.6 KB · Hit: 66
1751361714456.webp

Ürünü henüz türkiyeye ulaşmayıp çinde olanlar için durum benimkiyle aynı olacak sanırım. Yanwen hakkında bilgisi olan var mıdır? Eskiden ptt kaynaklı vergi çıktığını hatırlıyorum ama son zamanlarda değişmiş olabilir diye sorayım dedim, bilgisi olan yardımcı olabilirse sevinirim.
Yanwenle geçmeyecekse bile iptal şansımız var gibi duruyor en kötü.

Fiyatı düşük tutmalarını isteyerek çok büyük bir hata yaptık topluca fiyatı düşük gösterdi gümrükte bunu çaktı yunexpress'de askıya aldı ve ürünler bekliyor zaten vergi çıkmıyor fiyata da bakmıyorlardı büyük ihtimalle boş yere macera aradık kendi kendimize yaptık tek merakım gümrükte ki ürünlere nolucak beklemeye aldıkları bir kesin
Yanwey ile gelen ürünlerede vergi çıkmıyor diyorlar boşa uğraştık sanırım

Valla bilmiyorum ben riske girmemek adına 3. Siparişi iptal ettim önemli değil gümrükte bekleyenler nolcak o önemli şuan

Evet arkadaşlar benim Kargom Yanwen ile geliyor gümrükten sorunsuz geçti şuanda kargo teslim alma aşamasında herhangi bir vergi çıkmadı vergi olayını size kısaca özetliyim.
Şuanda ek vergisiz alım 30€ Euro yani 35.5 $ dolar yapıyor 35.5 dolar üstü vergi ödersiniz kişilerin vergisiz ürün almak hakki aylık olarak sınırlıdır şuanda max 3 ürün diye biliyorum (Araştırma yapınız) eğer bu ürünleri ve aylık limiti aşarsanız hani 3 4 ürün alıyorsunuz ya her türlü vergi çıkıyor bekleyen ürünlerde aylık hakkınızın dolmasından kaynaklanıyor tecrübe ile sabittir denenmiştir bilginiz olsun.
Vergisiz alım sınırı diye bir şey yok! Nerden uyduruyorsunuz bunları:)

Evet arkadaşlar benim Kargom Yanwen ile geliyor gümrükten sorunsuz geçti şuanda kargo teslim alma aşamasında herhangi bir vergi çıkmadı vergi olayını size kısaca özetliyim.
Şuanda ek vergisiz alım 30€ Euro yani 35.5 $ dolar yapıyor 35.5 dolar üstü vergi ödersiniz kişilerin vergisiz ürün almak hakki aylık olarak sınırlıdır şuanda max 3 ürün diye biliyorum (Araştırma yapınız) eğer bu ürünleri ve aylık limiti aşarsanız hani 3 4 ürün alıyorsunuz ya her türlü vergi çıkıyor bekleyen ürünlerde aylık hakkınızın dolmasından kaynaklanıyor tecrübe ile sabittir denenmiştir bilginiz olsun.
Kargo ücreti sıfır euro olsada 3 euro kargo ücreti sayılıyor yani 27 euro yani 32 dolar.

Hocam bu ürünü yanwey ile alırsam vergi çıkar mı bilginiz var mı
Normal işleyişte ülkeye vergisiz girememesi lazım ama istisna bir durum olur mu bilemem.

Vergisiz diye bir şey yok zaten her türlü vergi ödeniyor sadece ddp ve ddu farkı var birinde erken vergi ödemeli diğeri gümrükte vergi ödemeli. Yanwen'de de çoğunlukla firmalar ddu yani gümrükte vergi ödemesi ile yolluyor çünkü diğer türlü kargo çok pahalı oluyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,895
Üyeler
187,585
Son üye
lineercebir
Geri