❌İndirim Bitti! Asus TUF Gaming VG27AQML1A 11.399 TL

Emirz

80+
Reaksiyon skoru
226
Benim de almayı düşündüğüm bir monitör fakat amazon dışında bir yerden almam. Satıcı seyftek, almak isteyen olabilir. Geçenlerde amazonda indirimle 12.500'e düşmüştü.

1751363111322.webp

1751363122295.webp

Son düzenleme:
Ben yaklaşık 1 sene önce indirimli+cashbackli kampanyadan 10750tl ye almıştım.Monitörden çok memnunum.Kesinlikle bu fiyat bandında daha iyisi yok.Hem fps hem de hikayeli oyunları sık sık oynuyorum pişman etmiyor.Ghosting sorunu yok.Aklında soru olanlar monitörle ilgili sorabilir.

Ben yaklaşık 1 sene önce indirimli+cashbackli kampanyadan 10750tl ye almıştım.Monitörden çok memnunum.Kesinlikle bu fiyat bandında daha iyisi yok.Hem fps hem de hikayeli oyunları sık sık oynuyorum pişman etmiyor.Ghosting sorunu yok.Aklında soru olanlar monitörle ilgili sorabilir.
Sanırsam ben tek renk doğruluğu için emin değilim. Sizin tecrübeniz nedir bu konuda?

Monitör çok güzel ancak genel olarak daha iyisi var. G65b overall değerlendirirsek daha iyi bir monitör.

Sanırsam ben tek renk doğruluğu için emin değilim. Sizin tecrübeniz nedir bu konuda?
10 bit olmaması tabi dezavantaj hocam ama masaüstü uygulama ayarlarıyla bence çok tatmin edici bi seviyeye ulaşıyor.Hem doygunluğu hem de doğruluğu.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Monitör çok güzel ancak genel olarak daha iyisi var. G65b overall değerlendirirsek daha iyi bir monitör.
VA+kavisli olmaması sorun değilse o model daha önde hocam zaten.Ama ben çok fps oynayan biri olarak kavisli ekran tercih edilmemesini doğru buluyorum.

10 bit olmaması tabi dezavantaj hocam ama masaüstü uygulama ayarlarıyla bence çok tatmin edici bi seviyeye ulaşıyor.Hem doygunluğu hem de doğruluğu.

VA+kavisli olmaması sorun değilse o model daha önde hocam zaten.Ama ben çok fps oynayan biri olarak kavisli ekran tercih edilmemesini doğru buluyorum.
Haklısın. Zaten %80 fps oynayanlar için asusu öneriyorum bende. Genel kullanım için ise g65b öneriyorum.

10 bin liraya Samsung'dan alınırdı ancak indirimi bitti. Bu saatten sonra güvenilir satıcılar hangisini ucuza satıyorlarsa o monitör tercih edilmeli.

Üstüne 2 3 bin daha koyup 2.el oled alınabilir.

"
seyftek
"

şu pazar yerlerini kullanmayı öğrenin artık

10 bin liraya Samsung'dan alınırdı ancak indirimi bitti. Bu saatten sonra güvenilir satıcılar hangisini ucuza satıyorlarsa o monitör tercih edilmeli.
Samsung’u 12k’ya yetkili satıcı satıyor, o olmazsa da 12350 TL’ye amazon satıyor. Samsung’un ederi 10 bin tl değil zaten çok daha fazla. Lenovo mevzusuna dönmesin bu da, zamanında lenovo 7k’ya satıldı, sonradan fiyatı 8-9k olunca bir çok kişi artık alınmaz zamlandı demeye başladı. Bütçesindeki hala en iyi monitör lenovo.

12k bandında da 4k monitörlere çıkmayacaksan genel olarak samsung hala en iyisi. Güvenilir satıcılarda var.

İkinci el hiçbir şey alınmaz, gir bu monitörün ikinci eline bak 15bintlye satan var. İnsanların ikinci el algısı bozuk.

"
seyftek
"

şu pazar yerlerini kullanmayı öğrenin artık
Burada lafınız kime hocam tam anlamadım

Haklısın. Zaten %80 fps oynayanlar için asusu öneriyorum bende. Genel kullanım için ise g65b öneriyorum.
FPS oyunlarının delisi değilim. Genel kullanımım oyun geliştiriciliği/yazılım. Oyun da oynamayı seviyorum fakat renk doğruluğuna da önem veriyorum. İkinci monitörüm de IPS Panel. Bu durumda öneriniz ne olurdu hocam?

Geri