rtings sitesinden karşılaştırma yapabilirsinbunlardan hangısını almalıyım ısaretledıgım mouse da var bırde kulaklık alınır mı?
ekipmanlar için toplam bütçen nediren f/p sekılde yapmaya calısıyorum sıstem felanda alıcam herseyı en f/p skeılde yapmaya calsıyorum yanı
suan bunu kullanıyorummouse için tutuş şeklin nedir deathadder v3 gibi mouselar mı eline oturuyor
wraithteki mouselar ıcım ısınmıyor bı turlu ordan alasım yok hocam ama klavye aula f75 var w75e gecıcem![]()
HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 5.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
ATK Blazing Sky Z1 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
iyi değil atk z1 pro max kendimde kullandım taş gibi mouse içinizde soru kalmasın klavyeyi değiştirmenize bence gerek yok arada taş çatlasın switch farkı 8k ile falan 3ms fark olacak hissetmezsinizwraithteki mouselar ıcım ısınmıyor bı turlu ordan alasım yok hocam ama klavye aula f75 var w75e gecıcem
bıde kulaklık ıyı degılmı razer
valodakı arkdaslarım felan benım klavyeye cop dıyor ,iyi değil atk z1 pro max kendimde kullandım taş gibi mouse içinizde soru kalmasın klavyeyi değiştirmenize bence gerek yok arada taş çatlasın switch farkı 8k ile falan 3ms fark olacak hissetmezsiniz
ekipman dışı arkadaşlarını da değişmen gerekebilir aulaya çöp diyorlar komikmiş kullandıkları klavyeleri merak ettim razerin fiyatı gereksiz pahalı kablolu kulaklığa o para verilmez daha iyi kablosuzlar varkenvalodakı arkdaslarım felan benım klavyeye cop dıyor ,
bıde razerın kulaklıgı neresı ıkotu kulaklıklardan pek anlamamda koleksıyonluk felan da guzel duruyordu
arkadasin önerdiği mouse çok kaliteli seni uzun yıllar üzmez diyebilirim, w75 klavyeyide ben kullanıyorum seni üzmeyecek bir klavyewraithteki mouselar ıcım ısınmıyor bı turlu ordan alasım yok hocam ama klavye aula f75 var w75e gecıcem
wraithte alırken Conlife kodunu kullan kanka bende kullaniyom indirim veriyorarkadasin önerdiği mouse çok kaliteli seni uzun yıllar üzmez diyebilirim, w75 klavyeyide ben kullanıyorum seni üzmeyecek bir klavye
W75 kronik hala çözmedilerse. Razer da full kronik dolu. Yerinde olsam Wraithtten başka ürünlere bakar veya gamin gen trye falan bakarım. Atk mercury ve cloud 3 kulaklıkta iyi. Mouse olarak royal kludge m3 öneririm. Klavye olarak fun 60 maxwraithteki mouselar ıcım ısınmıyor bı turlu ordan alasım yok hocam ama klavye aula f75 var w75e gecıcem
Bu ikili iyi mi? ya da mouse olarak bi öneriniz varmıekipman dışı arkadaşlarını da değişmen gerekebilir aulaya çöp diyorlar komikmiş kullandıkları klavyeleri merak ettim razerin fiyatı gereksiz pahalı kablolu kulaklığa o para verilmez daha iyi kablosuzlar varken
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birde plastiği kronik çatlıyor galiba şikayet var olsun 2. el olsun hepsi aynı problemleri yazmış