Yardım Hangı mouseu almalıyım

mert8888_

80+
Reaksiyon skoru
19
bunlardan hangısını almalıyım ısaretledıgım mouse da var bırde kulaklık alınır mı?

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-07-01 103705.webp
    Ekran görüntüsü 2025-07-01 103705.webp
    124.1 KB · Hit: 67
ekipmanlar için toplam bütçen nedir

mouse için tutuş şeklin nedir deathadder v3 gibi mouselar mı eline oturuyor

wraithteki mouselar ıcım ısınmıyor bı turlu ordan alasım yok hocam ama klavye aula f75 var w75e gecıcem
bıde kulaklık ıyı degılmı razer

wraithteki mouselar ıcım ısınmıyor bı turlu ordan alasım yok hocam ama klavye aula f75 var w75e gecıcem
iyi değil atk z1 pro max kendimde kullandım taş gibi mouse içinizde soru kalmasın klavyeyi değiştirmenize bence gerek yok arada taş çatlasın switch farkı 8k ile falan 3ms fark olacak hissetmezsiniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

aula f75 harbiden güzel klavyeydi sırf alüminyum sevdamdan dolayı m1 v5 e geçtim hala aklıma geliyor keşke satmasaydım da yedekte tutsaydım diye

iyi değil atk z1 pro max kendimde kullandım taş gibi mouse içinizde soru kalmasın klavyeyi değiştirmenize bence gerek yok arada taş çatlasın switch farkı 8k ile falan 3ms fark olacak hissetmezsiniz
valodakı arkdaslarım felan benım klavyeye cop dıyor ,
bıde razerın kulaklıgı neresı ıkotu kulaklıklardan pek anlamamda koleksıyonluk felan da guzel duruyordu

valodakı arkdaslarım felan benım klavyeye cop dıyor ,
bıde razerın kulaklıgı neresı ıkotu kulaklıklardan pek anlamamda koleksıyonluk felan da guzel duruyordu
ekipman dışı arkadaşlarını da değişmen gerekebilir aulaya çöp diyorlar komikmiş kullandıkları klavyeleri merak ettim razerin fiyatı gereksiz pahalı kablolu kulaklığa o para verilmez daha iyi kablosuzlar varken

birde plastiği kronik çatlıyor galiba şikayet var olsun 2. el olsun hepsi aynı problemleri yazmış

arkadasin önerdiği mouse çok kaliteli seni uzun yıllar üzmez diyebilirim, w75 klavyeyide ben kullanıyorum seni üzmeyecek bir klavye

arkadasin önerdiği mouse çok kaliteli seni uzun yıllar üzmez diyebilirim, w75 klavyeyide ben kullanıyorum seni üzmeyecek bir klavye
wraithte alırken Conlife kodunu kullan kanka bende kullaniyom indirim veriyor

W75 kronik hala çözmedilerse. Razer da full kronik dolu. Yerinde olsam Wraithtten başka ürünlere bakar veya gamin gen trye falan bakarım. Atk mercury ve cloud 3 kulaklıkta iyi. Mouse olarak royal kludge m3 öneririm. Klavye olarak fun 60 max

ekipman dışı arkadaşlarını da değişmen gerekebilir aulaya çöp diyorlar komikmiş kullandıkları klavyeleri merak ettim razerin fiyatı gereksiz pahalı kablolu kulaklığa o para verilmez daha iyi kablosuzlar varken

birde plastiği kronik çatlıyor galiba şikayet var olsun 2. el olsun hepsi aynı problemleri yazmış
Bu ikili iyi mi? ya da mouse olarak bi öneriniz varmı

Ekler

• IMG_0841.webp
    IMG_0841.webp
    129.2 KB · Hit: 13
Geri