önerimi yaptımBu ikili iyi mi? ya da mouse olarak bi öneriniz varmı
önerimi yaptımBu ikili iyi mi? ya da mouse olarak bi öneriniz varmı
Hyperspeed olanı al. Dav3 pro almanın hiçbir mantığı yok o fiyata.bunlardan hangısını almalıyım ısaretledıgım mouse da var bırde kulaklık alınır mı?
Z1 alınmaz.![]()
HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HyperX Cloud III 7.1 77Z46AA Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 5.399,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
ATK Blazing Sky Z1 Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
neden alınmazHyperspeed olanı al. Dav3 pro almanın hiçbir mantığı yok o fiyata.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kulaklık olarak da Fifine h9 seçebilirsin.
Z1 alınmaz.
Hocam ben son üretim olandan aldım şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım çözdüler diye duymuştum zaten büyük çoğunluğunda çözmüşlerW75 kronik hala çözmedilerse. Razer da full kronik dolu. Yerinde olsam Wraithtten başka ürünlere bakar veya gamin gen trye falan bakarım. Atk mercury ve cloud 3 kulaklıkta iyi. Mouse olarak royal kludge m3 öneririm. Klavye olarak fun 60 max
Razer boş para gibi geliyor banaBu ikili iyi mi? ya da mouse olarak bi öneriniz varmı
Build ve Click kalitesi çok kötü. Hem incelemeciler beğenmedi ürünü çünkü gıcırdamalar kasada esnemeler vs sıkıntılar çok fazlaydı. Hem de alan 1-2 kişi biliyorum onlar da pek memnun olmadı.neden alınmaz
Toplam bütçeni söyle ben ona göre yardımcı olayım.bunlardan hangısını almalıyım ısaretledıgım mouse da var bırde kulaklık alınır mı?
Toplam bütçem yokda bana f/p mouse kulaklık lazım sadeceBuild ve Click kalitesi çok kötü. Hem incelemeciler beğenmedi ürünü çünkü gıcırdamalar kasada esnemeler vs sıkıntılar çok fazlaydı. Hem de alan 1-2 kişi biliyorum onlar da pek memnun olmadı.
Toplam bütçeni söyle ben ona göre yardımcı olayım.