thermalright macunu kullandım. soğutucu esnemiyoru anlamadım hocam acıklayabilir misinizmacun ne kullandın knk çok fazla bu sıcaklık soğutucu hiç esnemiyor dimi olduğu yerde
soğutucu bloğu tutunca sağlam duruyor dimithermalright macunu kullandım. soğutucu esnemiyoru anlamadım hocam acıklayabilir misiniz
cok azcık oynuyo ama sağlam oynama payı cok normal o kadar azısoğutucu bloğu tutunca sağlam duruyor dimi
i7-14700kf kullaniyorum. 360mm AIO ile max 80 dereceyi goruyor. Bence sogutucunu guncellemen gerekli.
hocam baka bi soğutucum yok bu soğutucununda kaliteli olduğunu duymustum yapabilceğim baska bişey var mıetiket sökülü,macun güzelce sürüldüğü halde 95 görüyorsa u.v yapılacak çarpan düşürülecek.Ürün değişimine gidilecekse önce cooler değiştirip deneyin gene 90-100 dereceler görünüyorsa cpu değişimi ...
bende saskınım söküp yeniden takıcam birazdantakamamışsın bro bence o soğutucuyla o değer imkansız
soğutucu thermarlighgt kullananlar cok iyi değerler alıyodu soğutucu 0 yeni aldımi7-14700kf kullaniyorum. 360mm AIO ile max 80 dereceyi goruyor. Bence sogutucunu guncellemen gerekli.
ben bu kule tipini hic kullanmadim. sadece senin actigin konuya makul bir cevap vermeye calistim. gorunuse gore yetmiyor demekki. e o zaman ya gercekten kaliteli bir hava sogutucu almak lazim ya da guclu bir aio lazim.hocam baka bi soğutucum yok bu soğutucununda kaliteli olduğunu duymustum yapabilceğim baska bişey var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bende saskınım söküp yeniden takıcam birazdan
soğutucu thermarlighgt kullananlar cok iyi değerler alıyodu soğutucu 0 yeni aldım
kanka onun 2 fanlısı çok iyi oluyorhocam baka bi soğutucum yok bu soğutucununda kaliteli olduğunu duymustum yapabilceğim baska bişey var mı
bende saskınım söküp yeniden takıcam birazdan
soğutucu thermarlighgt kullananlar cok iyi değerler alıyodu soğutucu 0 yeni aldım