KULE TİPİ SOĞUTUCU 95 DERECE

barisski

80+
Reaksiyon skoru
48
r5 7500f kullanıyorum bunun üstüne Thermalright Assassin Spirit 120 V2 kule tipi soğutucusunu taktım fakat buna rağmen yük altında sabig 95 dereceyi görüyorum. 95 dereceyi hiç aşmıyor fakat bence bu değer kule tipi soğutuculu bi sistem için cok kötü ne yapmalıyım. NOT altındaki etiket sökülü

macun ne kullandın knk çok fazla bu sıcaklık soğutucu hiç esnemiyor dimi olduğu yerde

etiket sökülü,macun güzelce sürüldüğü halde 95 görüyorsa u.v yapılacak çarpan düşürülecek.Ürün değişimine gidilecekse önce cooler değiştirip deneyin gene 90-100 dereceler görünüyorsa cpu değişimi ...

takamamışsın bro bence o soğutucuyla o değer imkansız

r5 7500f kullanıyorum bunun üstüne Thermalright Assassin Spirit 120 V2 kule tipi soğutucusunu taktım fakat buna rağmen yük altında sabig 95 dereceyi görüyorum. 95 dereceyi hiç aşmıyor fakat bence bu değer kule tipi soğutuculu bi sistem için cok kötü ne yapmalıyım. NOT altındaki etiket sökülü

i7-14700kf kullaniyorum. 360mm AIO ile max 80 dereceyi goruyor. Bence sogutucunu guncellemen gerekli.

etiket sökülü,macun güzelce sürüldüğü halde 95 görüyorsa u.v yapılacak çarpan düşürülecek.Ürün değişimine gidilecekse önce cooler değiştirip deneyin gene 90-100 dereceler görünüyorsa cpu değişimi ...
hocam baka bi soğutucum yok bu soğutucununda kaliteli olduğunu duymustum yapabilceğim baska bişey var mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

takamamışsın bro bence o soğutucuyla o değer imkansız
bende saskınım söküp yeniden takıcam birazdan

i7-14700kf kullaniyorum. 360mm AIO ile max 80 dereceyi goruyor. Bence sogutucunu guncellemen gerekli.
soğutucu thermarlighgt kullananlar cok iyi değerler alıyodu soğutucu 0 yeni aldım

hocam baka bi soğutucum yok bu soğutucununda kaliteli olduğunu duymustum yapabilceğim baska bişey var mı

soğutucu thermarlighgt kullananlar cok iyi değerler alıyodu soğutucu 0 yeni aldım
ben bu kule tipini hic kullanmadim. sadece senin actigin konuya makul bir cevap vermeye calistim. gorunuse gore yetmiyor demekki. e o zaman ya gercekten kaliteli bir hava sogutucu almak lazim ya da guclu bir aio lazim.

kanka onun 2 fanlısı çok iyi oluyor

bende 7500f kullanıyorum şuanda elime Thermalright Phantom Spirit 120 SE ulaştı ve taktım. hangi program ile test yapıyım? sıcaklıkları daha sonra paylaşırım burada.

Hocam kurulumu paylaşır mısın. Ya fan bağlantıların yanlıştır ya da fan yönlerin doğru değildir. Fotoğraf yollarsan detaylı yardımcı olabiliriz. O değerleri alman imkansız.

Geri