Tamamdır eywKeşke senide silebilsek..
konu açmadan önce indirimse epeyden, akakçeden, cimriden geçmiş fiyatına dikkatle bakın eğer indirim kodu ise bu size özel mi herkes için mi buna da dikkat edin
Geçen uyarı yedim hala içimde kaldı adam 1 aydır aynı fiyatta olan ürünü sıcak fırsatlar atıyor. Bende at yalanı diye videoyu attım keşke o tarz insanları sıcak fırsatlardan konu açmasını yasaklasalar . Ben onların ürünü kendileri sattığını yada reklamını yaptığını düşünüyorum yoksa ben yada sen durduk yere 1/2 aydır aynı fiyattaki ürünü niye burada paylaşalımTamamdır eyw
Bu kadar çıkışmaya gerek var mı hocam senide silebilsek ne demek? Sanki binlerce insanı mağdur etmiş gibi yazmanız garip.Keşke senide silebilsek..
konu açmadan önce indirimse epeyden, akakçeden, cimriden geçmiş fiyatına dikkatle bakın eğer indirim kodu ise bu size özel mi herkes için mi buna da dikkat edin
Hiçbir insanın bir şeye teamülü kalmamış durumda Türkiye çok kötüye gidiyor özellikle toplum ve ekonomi anlamındaBu kadar çıkışmaya gerek var mı hocam senide silebilsek ne demek? Sanki binlerce insanı mağdur etmiş gibi yazmanız garip.
Bu kadar çıkışmaya gerek var mı hocam senide silebilsek ne demek? Sanki binlerce insanı mağdur etmiş gibi yazmanız garip.
Geçen uyarı yedim hala içimde kaldı adam 1 aydır aynı fiyatta olan ürünü sıcak fırsatlar atıyor. Bende at yalanı diye videoyu attım keşke o tarz insanları sıcak fırsatlardan konu açmasını yasaklasalar . Ben onların ürünü kendileri sattığını yada reklamını yaptığını düşünüyorum yoksa ben yada sen durduk yere 1/2 aydır aynı fiyattaki ürünü niye burada paylaşalım
iptal silinebilir
Evet hocam az önce eczanede ilaç alıyordum babam için babamın telefonu yanımda bir susmadı sırasıyla iş için(babamın müşterisi yani eleman yok zaten o kadar büyük olsaydı şuan kırsal bölgede olmazdım) arıyorlar Allah’a şükür biri de iban istedi bari para geldi. Beynim zonkluyor o kadar insanla konuş bide sıcakHiçbir insanın bir şeye teamülü kalmamış durumda Türkiye çok kötüye gidiyor özellikle toplum ve ekonomi anlamında
Tepki kimine fazla gelebilir, fazla bir dikkatsizlik olduğu gerçek, çoğu zaman can sıkıyor. Konu özelinde değil, bu durum konular özelinde.Hocam biraz sert yazdığımın farkındayım ama durum bu çok dikkatsizlik var
Maalesef bu gerginliğin en büyük sebebi ekonomik durumEvet hocam az önce eczanede ilaç alıyordum babam için babamın telefonu yanımda bir susmadı sırasıyla iş için arıyorlar Allah’a şükür biri de iban istedi bari para geldi. Beynim zonkluyor o kadar insanla konuş bide sıcak
Evet hocam oda ayrı bir dert , insanlar ne yapacağını şaşırdı . Bazıları hiçbirşey yapmadan ceplere paralarını indirirken bir kesimde tabiri caiz ise eşşek gibi çalışarak hakları olan parayı alamıyorlar . Haklarını talep edincede susturuluyorlar yada iş bulamama korkusundan ses çıkaramıyor.Maalesef bu gerginliğin en büyük sebebi ekonomik durum