5090 ve amd ryzen 9 9950x3d sistem toplamak için yardım bekliyorum

yüksek veriden kastın işlemci tabanlımı ekran kartı tabanlımı
her ikisi de
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O sıvı soğutma olmamış rezil.
başkasına bakayım

Eger kasana uyuyorsa Arctic Liquid Freezer III 360 aio oneririm.
bu soğutucu işe yarar mı başka kasaya soğutu almam gerekiyor mu?

213.313,6 tl oluyor bütçeni biraz aşıyor ama senin için çok sorun olmaz diye düşünüyorum 😅
@bombahayat hocam şunada bakabilirsin istersen

213.313,6 tl oluyor bütçeni biraz aşıyor ama senin için çok sorun olmaz diye düşünüyorum 😅

bu ekran kartı çok pahalı ve kasayı daha iyi almak istiyorum

bu ekran kartı çok pahalı ve kasayı daha iyi almak istiyorum
ekran kartını öyle seçmemin sebebi daha iyi soğutma sağladığından ötürü istersen ekran kartı ve kasada kafana göre değişiklikler yapabilirsin zaten kasayı biraz kararsız seçtim

Bu şekilde tercih edebilirsin.
kasa biraz düşük gibi , soğutucuyu değiştireceğim

ekran kartını öyle seçmemin sebebi daha iyi soğutma sağladığından ötürü istersen ekran kartı ve kasada kafana göre değişiklikler yapabilirsin zaten kasayı biraz kararsız seçtim
ekran kartı baya pahalı diğer ekran kartlarından çok fazla performans verdiğini zannetmem sadece fiyatı şişirilmiş bence

kasa biraz düşük gibi , soğutucuyu değiştireceğim

ekran kartı baya pahalı diğer ekran kartlarından çok fazla performans verdiğini zannetmem sadece fiyatı şişirilmiş bence
soğutucuyu değiştirmene gerek yok alabileceğin en iyi sıvı soğutmalardan bu ekran kartını için ise düz oyuna kullanacaksan o kadar gerek yok fakat sıcaklık takıntın varsa ve birazda overclock işlerine meraklıysan o şekilde fiyatı normal

soğutucuyu değiştirmene gerek yok alabileceğin en iyi sıvı soğutmalardan bu ekran kartını için ise düz oyuna kullanacaksan o kadar gerek yok fakat sıcaklık takıntın varsa ve birazda overclock işlerine meraklıysan o şekilde fiyatı normal
valla 7 8 saat 4k oyun oynarsam eğer çok ısınma olabilir bence , çok ısınınca yanmaz değil mi bileşenler?

valla 7 8 saat 4k oyun oynarsam eğer çok ısınma olabilir bence , çok ısınınca yanmaz değil mi bileşenler?
belirli dereceleri geçmiyorsa ve bakımlarını düzenli olarak yapıyorsan sorun olmaz

belirli dereceleri geçmiyorsa ve bakımlarını düzenli olarak yapıyorsan sorun olmaz
bu sistemi nasıl kuracağım hiç bilgim yok, ayrıca kasa fanı almaya gerek var mı? bazı adamların bilgisayarında borunun içinde su dolu soğutma sistemi vardı o nasıl oluyor?

Eger guzel bir 360mm sogutucu alirsan bir problem olmaz. Hep max sinaclikta kalir tam yuk altinda. Benimki mesela 80 den yukari cikmiyor tam yukte

@bombahayat bu videoda neden aynı model ekran kartlarının farklı fiyatlarda satıldığını gösteriyor direkt donanım arşivinin videosu

bu sistemi nasıl kuracağım hiç bilgim yok, ayrıca kasa fanı almaya gerek var mı? bazı adamların bilgisayarında borunun içinde su dolu soğutma sistemi vardı o nasıl oluyor?
onlara custom soğutma deniyo onlar apayrı şeyler bunu montajlayıp çalıştırıyorsun suyu zaten içinde bunun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,108
Üyeler
183,064
Son üye
bugra34
Geri