5090 ve amd ryzen 9 9950x3d sistem toplamak için yardım bekliyorum

Su ana kadar gordugum en iyisi (tabii ki butun sogutuculari test etrmedim, daha iyisi de olabilir. Arkadaslarin da cevap vermesi lazim) arctic liquid Freezer III
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ama bu sogutucu radyatoru diger aio lardan biraz daha kalindir haberin olsun. Kasani iyi sec
bu soğutucuyu alırım sağol

Pek anladığım bir konu değil hocam

hangi kasayı almam lazım aklında varsa söylersen sevinirim
Çok bilgili değilim bu konuda, yanlış yönlendirme yapmayım youtubeda falan incelemelere bakarsan illa ki bi fikir sahibi olursun.

Hyte Y60 Beyaz Temperli Cam USB 3.2 E-Atx Premium Mid Tower Gaming Kasa (CS-HYTE-Y60-WW) bu iyi mi 5090 için uyumlu mu?

Bu daha mantıklı.

Bu daha mantıklı.
bu çok pahalı ama bakmam lazım limit olsa taksitle alacağım limit vermiyorlar

Bu daha mantıklı.

Dragos North Evo Vision LCD Ekran 7x ARGB Fan Type C ATX Mid Tower Panoramik Temperli Cam bu olur mu

bu çok pahalı ama bakmam lazım limit olsa taksitle alacağım limit vermiyorlar

Dragos North Evo Vision LCD Ekran 7x ARGB Fan Type C ATX Mid Tower Panoramik Temperli Cam bu olur mu

Olabilir bana kalırsa. Dragos öyle hani çok mükemmel bi marka değil ama kasa sonuçta.

Olabilir bana kalırsa. Dragos öyle hani çok mükemmel bi marka değil ama kasa sonuçta.
yani kasalarda çok fark etmiyor ama dragos kasalarda kablo gizleme yapamıyorsun yapabilsen bile o kadar iyi olmuyor

Yaparsın çok rahat kablolama.
ne bilm birkaç tane incelemesini görmüştüm dragosun kasalarını güzel ve fiyat performans yapabildiğini fakat kablolama konusunda eksileri olduğunu söylüyorlardı

Geri