❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Neyi bekletiyorlar bu kadar anlamış değil bir taraflarına mı alacaklar arkadaş 1 hafta gümrükte ürün mü bekler ya
gümrükte ürünün beklemesini hadi geçtim bir de bunun kargo dağıtım süreci var. kargocular da aynı hikaye. sözde aras kargo 48 saat içinde teslim ediyor ama gel gör ki şimdiye kadar hiçbir aras kargo paketim 2 günde gelmedi. gümrük sürecine bi 4 gün daha kargo süreci eklemek gerek. beklettikleri her 1 dakika gtlerine girsin ne diyim

klavyeme dokunma vergi adam

Ekler

• GujUkUVW8AA_oq_.webp
    GujUkUVW8AA_oq_.webp
    189.2 KB · Hit: 89
gümrükte ürünün beklemesini hadi geçtim bir de bunun kargo dağıtım süreci var. kargocular da aynı hikaye. sözde aras kargo 48 saat içinde teslim ediyor ama gel gör ki şimdiye kadar hiçbir aras kargo paketim 2 günde gelmedi. gümrük sürecine bi 4 gün daha kargo süreci eklemek gerek. beklettikleri her 1 dakika gtlerine girsin ne diyim
Ülkede işini düzgün yapan 1 Allah'ın kulu yok Dün izmir'den kargo getirttim olan olaya bak bi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ülkede işini düzgün yapan 1 Allah'ın kulu yok Dün izmir'den kargo getirttim olan olaya bak bi
Kafalarına göre iade oluşturuyor sonra arıyorum şubeyi yanlışlık oldu diyor sonra geri şubeye iniyor sonra tekrar izmir de ki şubeye gidiyor çok tuhaf

Çok beğenmişler ürün onlara kalsın diye uğraşıyorlardir :D
Beğenecekleri daha güzel şeyler var onların :D

Ekler

• 1751381750338.webp
    1751381750338.webp
    19.6 KB · Hit: 89
herkes birşeyler söylüyor da çoğu kişi cevabı olan şeyleri yada aynı mesajları atıp duruyorlar. Bu ürünler en fazla kaç gün gümrükte kalabilir gibi işlevli bir soru sormak istiyorum bilen var mı

arkadaşımın kargo kaybolmuş sürat kargo kargo çıkalı 3 gün oldu teslimat şubesinde diyor teslimat şubesi bize gelmedi diyor kargo nerde kimse bilmiyor the long man geri istedi galiba vergisiz geçti diye

gümrükte bilerek tuttukları kesin. En fazla ne kadar tutabilirler

gümrükte bilerek tuttukları kesin. En fazla ne kadar tutabilirler
TR de yaşıyorsun en fazla tutma hakları 10 iş günü diyelim 1 ay bile tutsalar şikayet etsen yine sonuç alamazsın emir nerden geldi belli

Kafalarına göre iade oluşturuyor sonra arıyorum şubeyi yanlışlık oldu diyor sonra geri şubeye iniyor sonra tekrar izmir de ki şubeye gidiyor çok tuhaf

Beğenecekleri daha güzel şeyler var onların :D
birisinin kargosu istanbuldan izmire gidip sonra geri istanbula gidip en son ankaraya gitmişti. çok epik bir çalışma

TR de yaşıyorsun en fazla tutma hakları 10 iş günü diyelim 1 ay bile tutsalar şikayet etsen yine sonuç alamazsın emir nerden geldi belli
10 iş günü ise 10 iş günü bekleyeceğiz bir şikayet söz konusu değil zaten öyle yaparım gibi bir düşüncem yok hocam ama merak ettim en fazla ne kadar tutabilirler ellerinde merak edenler de olur elbet

amazon usa'dan daha uyguna bilgisayar toplardık 10 yıl önce şimdi klavye alamıyorlar, üzüldüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,411
Üyeler
187,505
Son üye
muhammed emin koyuncu
Geri