Hangi Ultrabook'u Almalıyım?

Yunus

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
3,892
Kafamda 4 cihaz var
Sizce hangisini almalıyım (asuslarda yüzde 5 indirimim var)

Yazılım mühendisliği okuyorum victus 15 den geçiceğim hafif güçlü bir cihaz almak istiyorum I/O portları önemli windows laptoplara muhtemelen linux kurup kullanıcağım

IO portları önemliyse Macbook alma. Ben ve 4 yazılım mühendisi arkadaşım MacBook kullanıyoruz ama öğrencilikte daha fp olması senin için daha önemli. İlk maaşını alınca Macbook geçersin.

Macbook harici ARM işlemci de önermem S 15i ele.

Matebooklara da bakabilirsin.

IO portları önemliyse Macbook alma. Ben ve 4 yazılım mühendisi arkadaşım MacBook kullanıyoruz ama öğrencilikte daha fp olması senin için daha önemli. İlk maaşını alınca Macbook geçersin.

Macbook harici ARM işlemci de önermem S 15i ele.

Matebooklara da bakabilirsin.
Matebook 14 düşünüyordum 125h lı versiyonunu tek type c olması bozuyor beni
Peki matebook 14 ile acer swift arasından hangisi sizce

Matebook 14 düşünüyordum 125h lı versiyonunu tek type c olması bozuyor beni
Peki matebook 14 ile acer swift arasından hangisi sizce
Matebook ekran ve batarya olarak, acer de işlemci ve port olarak daha iyi. Aynı bütçede matebook daha iyi gözükse de dokunmatik ekran senin için önemli değilse, matebook da port olarak seni tatmin etmeyecekse senin için acer daha mantıklı gibi

ASUS Vivobook S14; dahili grafik oldukça güçlü. 24 gb ram
16 gb ram uzun süreli kullanım düşünüldüğünde; dahili gpu olduğunuda katarsak ölü yatırım olur gibi.

matebook 14 de oled 120 hz dokunmatik ekran var harika bir ultrabook indirim kovalarsan 30bine alırsın bence fiyat performans kralı. Bende macbook air m3 var ama pişmanım hem portlardan üzüyor hem yazıcı eklerken sorun yaşıyorum hem harici uygulamalarda sorun yaşatıyor, şimdiki aklım olsa matebook 14 alırdım

ASUS Vivobook S14; dahili grafik oldukça güçlü. 24 gb ram
16 gb ram uzun süreli kullanım düşünüldüğünde; dahili gpu olduğunuda katarsak ölü yatırım olur gibi.
Vivobook s14 de dahili gpu yok ama 24gb ram ve iyi bir işlemci igpu var o yüzden kattım listeye ama o bütçelere çıkmaktan vazgeçtim galiba matebook ile acer swift arasındayım muhtemelen linux kurup kullanıcam

Evet. Yalnız cihazların çözünürlüğü yüksek. Oyun oynarım derseniz; Fhd de oynayın.

Evet. Yalnız cihazların çözünürlüğü yüksek. Oyun oynarım derseniz; Fhd de oynayın.
Muhtemelen acer swift go yu çekiceğim fiyat açısından da uygun zaten öğrenciyim çok da bütçe zorlamaya gerek yok teşekkürler
720p daha iyi olmaz mı 2k nın yarısı bulanıklık olmaz diye düşünmekteyim gelince denerim
lol eu4 gibi oyunları 2k da denicem

Dostum hangi şehirdesin? Port konusu önemli ise mutlaka acer Swift go 14 öneriyorum. Elimde bir tane var office kurulumunu yapıp satışa koyacağım müşteriler için. Yardımcı olurum.

Geri