donanimmsever
80+
- Reaksiyon skoru
- 152
Hangi Termal pad önerirsiniz?
Honeywell ptm 7950
Hangi Termal pad önerirsiniz?
Hacım link var mı güvenilirHoneywell ptm 7950
Uzun omurluluk mu ? ahhahaha guldurme cocuk beni.Performans olarak bu ama uzun ömürlülük açısından MX6 daha iyi.
her masada varsın heHoneywell aldım yurtdışından ama bu gümrük sorunları korkutuyor bakalım iptal olursa siparisim bunlardan alabilirim gibi
Hocam valla honeywell sipariş ettim bu gümrük meselesinden sonra baktım olur gibi değil kargoyada vermemişlerdi öyle gözüküyordu adamlara mail attım 5gün önce sipariş vermiştim adamlar kargoya verdik diye mesaj attılar banaher masada varsın he![]()
Bakabilirsin testlerine Grizzly daha 8. ayına girdiği an performans kaybetmeye başlarken MX-6 1.5-2 sene gidiyor. Evet dereceleri öyle efsane değil ama gayet dayanıklı bir termal macun. Viskozitesi de yüksek ve çok rahat uygulanıyor. Kendim de bizzat kullandım birkaç sene.Uzun omurluluk mu ? ahhahaha guldurme cocuk beni.
Bütün macunları neredeyse denedim ve mx-6 4. Aydan sonra perormans kaybederken kyronaut 9 ay gitti daha sonra extreme aldım o da 1 sene den fazla gittiBakabilirsin testlerine Grizzly daha 8. ayına girdiği an performans kaybetmeye başlarken MX-6 1.5-2 sene gidiyor. Evet dereceleri öyle efsane değil ama gayet dayanıklı bir termal macun. Viskozitesi de yüksek ve çok rahat uygulanıyor. Kendim de bizzat kullandım birkaç sene.
OC delisi isen ve düzenli bakım yaparım diyorsan Kryonaut gitmek daha iyi. Onun dışında NT-H1, Mastergel Pro V2, NT-H2 ideal modeller. Değiştirmeyi düşünmüyorsan da MX-6 yeterli.
Ben Extreme dışında yazdıklarımın hepsini kullandım, sadece Kryonaut 8 ay gitmişti. Diğerleri yine 1 sene üstü götürdü. MX-6 hala eski kasada sürülü duruyor. Hala aynı dereceleri işlemcinin.Bütün macunları neredeyse denedim ve mx-6 4. Aydan sonra perormans kaybederken kyronaut 9 ay gitti daha sonra extreme aldım o da 1 sene den fazla gitti
ben laptoplarda kullandim masaustumde 1.5 senedir arkadasim kullaniyor render alan birisi olmasina ragmen. kendi laptoplarim da oyle siradan laptoplar degil biri i914. nesil digeri de i9 13.nesil bunlarda ben 1 sene en az yogun kullanimda gitti mx-6 3-4 ayda fis.Ben Extreme dışında yazdıklarımın hepsini kullandım, sadece Kryonaut 8 ay gitmişti. Diğerleri yine 1 sene üstü götürdü. MX-6 hala eski kasada sürülü duruyor. Hala aynı dereceleri işlemcinin.
Grizzly Kryonaut çok iyi bir termal macun ama bakım istiyor biraz.