❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Beyler ekranım bozulmuştu daha önce konusunu burdan açmıştım şimdi tekrar konuştum klavyeyi parçalamak yerine suya soktuğum bir video olurmuş en kolayı o dediler ya da istersen 35 dolarlık bir indirim kuponu verebiliriz dediler ne yapmalıyım 1.'si suya soktuğum an kullanılamazmı olur 2.'si 2. seçeneği seçersem 35 dolar indirimle ne alabilirim

Beyler ekranım bozulmuştu daha önce konusunu burdan açmıştım şimdi tekrar konuştum klavyeyi parçalamak yerine suya soktuğum bir video olurmuş en kolayı o dediler ya da istersen 35 dolarlık bir indirim kuponu verebiliriz dediler ne yapmalıyım 1.'si suya soktuğum an kullanılamazmı olur 2.'si 2. seçeneği seçersem 35 dolar indirimle ne alabilirim
35 doları seçmen tabi daha iyi olur hocam :D suya sok sonra klavyeyi ayır komple pirinçe yatır 3-4 gün çalıştırmadığın için kolay kolay bir şey olacağını sanmam ama suya sokmadan önce yerinde olsam içini açar sökerim komple

35 doları seçmen tabi daha iyi olur hocam :D suya sok sonra klavyeyi ayır komple pirinçe yatır 3-4 gün çalıştırmadığın için kolay kolay bir şey olacağını sanmam ama suya sokmadan önce yerinde olsam içini açar sökerim komple
evet içini söküp dışarıdan bakıldığından anlaşılmayacak şekilde bırakıp suya soktuğum bir videoyu gönderebilirim 35 dolarlık indirimle ne alabilirim ki peki

evet içini söküp dışarıdan bakıldığından anlaşılmayacak şekilde bırakıp suya soktuğum bir videoyu gönderebilirim 35 dolarlık indirimle ne alabilirim ki peki
30 dolara gizelim kutu 5 dolarada birşeyler ekleyebilirsin

gizemli kutu nedir link yollayabilirmisin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Skyloong SK61, SK64, Ajazz K870T Hot-Swap Versiyonu ve Gizli Klavye Kutusu! bunların çıkma olasılığı var

Skyloong SK61, SK64, Ajazz K870T Hot-Swap Versiyonu ve Gizli Klavye Kutusu! bunların çıkma olasılığı var
hangisi çıkarsa üzülmem lazım % kaç üzer bu kutu

baktım da bi hepsine üzülürüm

evet gerçi beleş de şu an ki klavyem suya soktuğumda bozulmaz ise 2 tanesine sahip olacağım
He 2 türlü de suya sokmanı istiyor yani

%50-%50 klavye kazanmak mı? Yoksa %100 35 dolar mı.

yok suya sokarsam dynatab75x yollayacaklar işte aynısından sokmaz isem klavye ekranı çalışmayan bir şekilde ben de kalmaya devam edecek ve 35 dolarlık bir indirim kuponu verecekler
Ekran çalışmıyor 1500 den sat + 35 dolar ile ürün alabilirsin ama indirim dönemi denk gelmeli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,828
Üyeler
187,996
Son üye
Matrixxd
Geri