CFMOTO 675 sr almayı düşünen var mı?

oğuzhan18

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,711
Arkadaşlar bu motoru çok merak ediyorum fiyat bandı 500k üstünde mi olur sizce. Bir şans verilmeli mi dış görünüşü beni benden alıyor ama güç konusuna gelince 210km hıza gelirken bir anda 220 km gösteriyor videolarda. Bunu bile yapamamışken alınır mı? Bilemedim. Bekleyişte olan var mı? birde 675 sr r modeli var ne farkı var acaba aralarında.

1751474303598.webp

Arkadaş ben anlamıyorum niye bu kadar para verip gidip çin malı motor alıyorsunuz? Üstelik cf'nin de kaç kere adı çıktı motorları daha 10K km görmeden cortluyor, modelleri hep kronik sorunlu. 500K bütçen var ve biz şans ver desek gidip alacak mısın yani bu motoru? Yapmayın etmeyin biraz gözü açık akıllı olun, piyasayı iyi araştırıp paralarınızı çöp etmeyin ya. 500K ya bir sürü sağlam marka sport, naked motosiklet alabilirsiniz.

Arkadaş ben anlamıyorum niye bu kadar para verip gidip çin malı motor alıyorsunuz? Üstelik cf'nin de kaç kere adı çıktı motorları daha 10K km görmeden cortluyor, modelleri hep kronik sorunlu. 500K bütçen var ve biz şans ver desek gidip alacak mısın yani bu motoru? Yapmayın etmeyin biraz gözü açık akıllı olun, piyasayı iyi araştırıp paralarınızı çöp etmeyin ya. 500K ya bir sürü sağlam marka sport, naked motosiklet alabilirsiniz.
Şu an 2 tane motor var. XMAX ile Çin malı beatrix var racing tarzı geçmeyi çok istiyorum. Ve zaten piyasa çıktığı zaman hemen alıcı gözünde değilim aradan belirli süre geçtikten sonra YouTube videolarına bakaraktan sağa sola danışaraktan alma planındayım. Honda CBR 650 r çıktı biliyorsunuz. O motoru kullanan kişilerdede çok sorun olduğunu gözlemledim YouTube olsun motor arıza lamba yakması olsun e cluct sistemi olsun. bi danışayım önce dedim.

Şu an 2 tane motor var. XMAX ile Çin malı beatrix var racing tarzı geçmeyi çok istiyorum. Ve zaten piyasa çıktığı zaman hemen alıcı gözünde değilim aradan belirli süre geçtikten sonra YouTube videolarına bakaraktan sağa sola danışaraktan alma planındayım. Honda CBR 650 r çıktı biliyorsunuz. O motoru kullanan kişilerdede çok sorun olduğunu gözlemledim YouTube olsun motor arıza lamba yakması olsun e cluct sistemi olsun. bi danışayım önce dedim.
Dostum yüksek bütçeli motorlarda çin mallarına yönelmeyin hiç. Mesela 100-125lik scooter alacak olursun o zaman bakarsın çin malına, yarın bir gün motor elinde kalsa verdiğin paraya çok üzülmezsin. Bende mondial scooter var mesela ama sport tarzı motor alacak olsam kafadan elerim direkt çin malını. Hem büyük para veriyorsun hemde hız üzerine alet olduğu için parçaların ekstra sağlam olması gerekiyor. Ha diğer kaliteli japon markalarında da sorun yaşamaz mısın yaşarsın ama 1000 motorda bir yaşayacağın sorunu cf de 10 motorda bir yaşarsın.

marka farketmeksizin artık yeni çıkan her motorda kalite düşmeye başladı maalesef japonlarda eski paonlar değil. ama yinede bunlara göre iyidir tabi. 2. cf motorum hala sürüyorum. sıkıntılımı yani evet ama beni daha yolda bırakmadı. modele kullanıma ve şansa göre değişiriyor maalesef. dediğin gibi piyasada biraz gözleyip yorumlara baktıktan sonra fiyatta mantıklıysa rakiplerine göre alınır. honda ile aynı fiyatsa örneğin kim niye alsın yani. bende hep ucuz diye aldım.
ha bide ucuza alıp japonlarla kıyaslayanlar var onlarıda anlamıyroum. zaten param olsa gider japon vs alırım niye bunu alayım. ucuzki beklentim ona göre. ki ben şuan 650mt kullanıyorum piyasası ölü. ama ederinin çok üstünde bi motor...

Dostum yüksek bütçeli motorlarda çin mallarına yönelmeyin hiç. Mesela 100-125lik scooter alacak olursun o zaman bakarsın çin malına, yarın bir gün motor elinde kalsa verdiğin paraya çok üzülmezsin. Bende mondial scooter var mesela ama sport tarzı motor alacak olsam kafadan elerim direkt çin malını. Hem büyük para veriyorsun hemde hız üzerine alet olduğu için parçaların ekstra sağlam olması gerekiyor. Ha diğer kaliteli japon markalarında da sorun yaşamaz mısın yaşarsın ama 1000 motorda bir yaşayacağın sorunu cf de 10 motorda bir yaşarsın.
haklısınız dediğim gibi piyasaya çıksın aradan zaman geçsin motorun ne problemleri çıkacak onları bakarım. ortada kesin bir şey yok şu an ama genede teşekkür ettim.

Şuan motor almayı düşünürken 0 çin yerine "15-"18 japonlara vs bakıyorum aynı bu mantıktan dolayı yaşlı olsun çinli olmasın gözüyle

marka farketmeksizin artık yeni çıkan her motorda kalite düşmeye başladı maalesef japonlarda eski paonlar değil. ama yinede bunlara göre iyidir tabi. 2. cf motorum hala sürüyorum. sıkıntılımı yani evet ama beni daha yolda bırakmadı. modele kullanıma ve şansa göre değişiriyor maalesef. dediğin gibi piyasada biraz gözleyip yorumlara baktıktan sonra fiyatta mantıklıysa rakiplerine göre alınır. honda ile aynı fiyatsa örneğin kim niye alsın yani. bende hep ucuz diye aldım.
ha bide ucuza alıp japonlarla kıyaslayanlar var onlarıda anlamıyroum. zaten param olsa gider japon vs alırım niye bunu alayım. ucuzki beklentim ona göre. ki ben şuan 650mt kullanıyorum piyasası ölü. ama ederinin çok üstünde bi motor...
merak ettiğim motor gerçekten. ama izlediğim yabancı videolarda motosiklet 209 km hızdan sonra bi anda 210 göstermeden 220 km olarak atlıyor. bunu bile düzgün yapamamışlar. korkutmadı deyil :D

Kral biraz bedavadan konuşuyosun bence ya. bu motosiklet için yurtdışında yapılan kullanıcı yorumlarına falan muhtemelen bakmamışsın verdiğin cevaptan bu anlaşılıyor. ben de senin gibi düşünüyordum ancak burada çok ciddi bir algıda seçicilik var. cf'nin tercih edilme sebebi fiyatına göre sunduğu performansın çok iyi olması zaten. hal böyleyken şurası sıkıntı oldu burası sıkıntı oldu diyip adı çıktı demek en basit tabiriyle önyargılılıktır. etrafımda cf kullanan bir çok insan var evet sorun yaşayanlar da var ancak hiç sorunsuz sıkıntısız binen, yada minör sıkıntılarla karşılaşan ancak çok kısa zamanda çözüm bulan bir sürü insan tanıyorum. 450sr örneğini ele alalım. o fiyat bandına o motorun sunduğu performansın yanına yaklaşabilen dahi yok. elektroniği de fiyatına göre gayet güzel. karakteristik olarak çok ilgi çekici bi motosiklet. herkes zengin değil ki gidip cbr500r alsın? ki cbr500r alan da performans olarak 450sr ın altında kalacak hani bir de bu faktör var. çok da uzatmak istemiyorum ama herhangi bir ürünle alakalı bir fikir edinmek istiyorsanız türkiyedeki yorumlarla sınırlı kalmayın. çünkü türkiyede fanboyu olunan şeyler dışındaki her şeyi itin kıçına sokma kültürü var. adam gelmiş japondan başka motora binen motora biniyorum demesin falan diyor. niye kardeşim senin hayatın boyunca hondaya binen idefiks bir karakter olman senin doğruların dışındaki her şeyin yanlış olduğu anlamına mı geliyor. git bak yabancı forumlarda 10 yıl hondaya binip de cf ye geçince aslında çok şaşırdığını ve gayet memnun kaldığını söyleyen allah bilir kaç yüz insan var. biraz bakışınızı genişletin. youtube shorts yorumlarında gördüklerinizi buraya şahsi fikir gibi yazmayın.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,012
Üyeler
183,203
Son üye
Harbi
Geri