bysalihidriscan
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 173
Sendedemi aynı sorun varbenimki gibi işte ya imha ve iade isterler yada para iadesi %20
Sendedemi aynı sorun varbenimki gibi işte ya imha ve iade isterler yada para iadesi %20
Ekran sorunu çözdüm hocam klavye şimdilik sorunsuz akıyor bilginiz olsun herhangi bir problem yok.Kankam euro sınırı 150 iken bi kaç sefer ürün almıştım, bunlardan 3 ürün aldıysam 2 tanesi bozuk 1 tanesi az hasarlı çıktı zaten. Böyle indirimleri bilerek yaptıklarını düşünüyorum. Şurdan uzak durun bence tamam ucuza geliyor ama sonrasında uğraştırıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynısı bi kaç kişide daha var.
hocam gif atınca ekranda beyaz ışık geliyor arada. sizde de öyle mi acaba her gif de olmuyor da bazılarındaEkran sorunu çözdüm hocam klavye şimdilik sorunsuz akıyor bilginiz olsun herhangi bir problem yok.
Benimde ilk gordugumde aklima geldisaf su falan dök diyormuşum![]()
naldu az önce ucuz etin yahnisi yenmez diye laflar atıyodunEkran sorunu çözdüm hocam klavye şimdilik sorunsuz akıyor bilginiz olsun herhangi bir problem yok.
İyi geçmiş olsun bakalım şimdilik umarım başka şey çıkmazEkran sorunu çözdüm hocam klavye şimdilik sorunsuz akıyor bilginiz olsun herhangi bir problem yok.
Switch sök tekrar takbende a ve esc tuşları çalışmıyorbu sorunu yaşayan var mı?
nasıl çözdünEkran sorunu çözdüm hocam klavye şimdilik sorunsuz akıyor bilginiz olsun herhangi bir problem yok.
nasıl çözdün knk ben de deniyim de suya batırmıyım klavyeyi yarınEkran sorunu çözdüm hocam klavye şimdilik sorunsuz akıyor bilginiz olsun herhangi bir problem yok.
söktüm taktım olmadı başka tuşun switchini aldım yer değiştirdim çalıştıSwitch sök tekrar tak
O zaman orada ki switchlerin pimi yamulmuştur dikkatli bak hocamsöktüm taktım olmadı başka tuşun switchini aldım yer değiştirdim çalıştıgarip
şuan tüm tuşlar çalışıyorO zaman orada ki switchlerin pimi yamulmuştur dikkatli bak hocam