Bize gümrükte döşeme için hazırlık yapıyorlarBenim ki 8 gündür gümrükteadamın 10 günde gelmiş
Bize gümrükte döşeme için hazırlık yapıyorlarBenim ki 8 gündür gümrükteadamın 10 günde gelmiş
Özelleştirme ekranına bir şey yükleyemiyorum bozuk ürün göndermişlerHaydaa ne konuda bozuk hocam
1-2 kişide daha böyle olmuştu sanırımÖzelleştirme ekranına bir şey yükleyemiyorum bozuk ürün göndermişler
güncelledin miÖzelleştirme ekranına bir şey yükleyemiyorum bozuk ürün göndermişler
Neyi güncelliyecez hocam bozuk ürünü mügüncelledin mi
Kankam euro sınırı 150 iken bi kaç sefer ürün almıştım, bunlardan 3 ürün aldıysam 2 tanesi bozuk 1 tanesi az hasarlı çıktı zaten. Böyle indirimleri bilerek yaptıklarını düşünüyorum. Şurdan uzak durun bence tamam ucuza geliyor ama sonrasında uğraştırıyor.Arkadaşlar gelen klavyenin ekranı bozuk çıktı herhangi bir özelleştirme vs olmuyor epomaker ile iletişime geçicem yarın
Aynısı bi kaç kişide daha var.Neyi güncelliyecez hocam bozuk ürünü mü
Aynen kankam ucuz etin yahnisi yenilmiyormuş onu anladıkKankam euro sınırı 150 iken bi kaç sefer ürün almıştım, bunlardan 3 ürün aldıysam 2 tanesi bozuk 1 tanesi az hasarlı çıktı zaten. Böyle indirimleri bilerek yaptıklarını düşünüyorum. Şurdan uzak durun bence tamam ucuza geliyor ama sonrasında uğraştırıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aynısı bi kaç kişide daha var.
yazılım güncellemesi ile çözülmüş bazı kişilerdeAynen kankam ucuz etin yahnisi yenilmiyormuş onu anladık
Bende ilerde almayı düşünüyodum, problemli mi ürünleri? ve tr klavyelerine göre performansları iyi miKankam euro sınırı 150 iken bi kaç sefer ürün almıştım, bunlardan 3 ürün aldıysam 2 tanesi bozuk 1 tanesi az hasarlı çıktı zaten. Böyle indirimleri bilerek yaptıklarını düşünüyorum. Şurdan uzak durun bence tamam ucuza geliyor ama sonrasında uğraştırıyor.
Aynısı bi kaç kişide daha var.
Sürekli böyle yapıyorlar, bu indirimleri bilerek yapıyorlar kasıtlı olarak. Yoksa 80 dolarlık - 70 dolarlık ürünü kim babasının hayrına 22-23 dolara kargo dahil satar. Üretimden hatalı oluyor genel olarak bu sattıkları. Gerçi indirimsiz aldığım şeylerde böyle çıkmıştı genel olarak daha bu firmaya bulaşmadım. Yaşadığın atraksyona değmiyor zaten hepsinden öte.Aynen kankam ucuz etin yahnisi yenilmiyormuş onu anladık
bütün fonksiyonlarını kullanırken video çekin supporta yazın baya detaylı inandırmak gerekiyor çalışmadığına doğal olarakAynen kankam ucuz etin yahnisi yenilmiyormuş onu anladık
Video çektim hocam Supporta yazdım ya iade yada başka ürün muhtelemen ekranlarda arıza olan ürünleri gönderiyorlarhocam fotoğraf yollayabilirmisiniz buraya
bütün fonksiyonlarını kullanırken video çekin supporta yazın baya detaylı inandırmak gerekiyor çalışmadığına doğal olarak
benimki gibi işte ya imha ve iade isterler yada para iadesi %20Video çektim hocam Supporta yazdım ya iade yada başka ürün muhtelemen ekranlarda arıza olan ürünleri gönderiyorlar