❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Arkadaşlar gelen klavyenin ekranı bozuk çıktı herhangi bir özelleştirme vs olmuyor epomaker ile iletişime geçicem yarın
Kankam euro sınırı 150 iken bi kaç sefer ürün almıştım, bunlardan 3 ürün aldıysam 2 tanesi bozuk 1 tanesi az hasarlı çıktı zaten. Böyle indirimleri bilerek yaptıklarını düşünüyorum. Şurdan uzak durun bence tamam ucuza geliyor ama sonrasında uğraştırıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Neyi güncelliyecez hocam bozuk ürünü mü
Aynısı bi kaç kişide daha var.

Kankam euro sınırı 150 iken bi kaç sefer ürün almıştım, bunlardan 3 ürün aldıysam 2 tanesi bozuk 1 tanesi az hasarlı çıktı zaten. Böyle indirimleri bilerek yaptıklarını düşünüyorum. Şurdan uzak durun bence tamam ucuza geliyor ama sonrasında uğraştırıyor.

Aynen kankam ucuz etin yahnisi yenilmiyormuş onu anladık

Bende ilerde almayı düşünüyodum, problemli mi ürünleri? ve tr klavyelerine göre performansları iyi mi

Sürekli böyle yapıyorlar, bu indirimleri bilerek yapıyorlar kasıtlı olarak. Yoksa 80 dolarlık - 70 dolarlık ürünü kim babasının hayrına 22-23 dolara kargo dahil satar. Üretimden hatalı oluyor genel olarak bu sattıkları. Gerçi indirimsiz aldığım şeylerde böyle çıkmıştı genel olarak daha bu firmaya bulaşmadım. Yaşadığın atraksyona değmiyor zaten hepsinden öte.

1-Yaşadığın strese değmez 2-Ürünler ya yazılımsal ya fiziksel defolu çoğunlukla 3-Ellerinda kalmış ürünler çoğu 4-Sorun yaşayınca 2 günde falan bir sefer otomatik cevaplar yollayan çalışanlarla muhatap olursun.

hocam fotoğraf yollayabilirmisiniz buraya

bütün fonksiyonlarını kullanırken video çekin supporta yazın baya detaylı inandırmak gerekiyor çalışmadığına doğal olarak

hocam fotoğraf yollayabilirmisiniz buraya

bütün fonksiyonlarını kullanırken video çekin supporta yazın baya detaylı inandırmak gerekiyor çalışmadığına doğal olarak
Video çektim hocam Supporta yazdım ya iade yada başka ürün muhtelemen ekranlarda arıza olan ürünleri gönderiyorlar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,184,780
Üyeler
187,984
Son üye
blackmorta
Geri