stiga05fx
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,527
bir anada 300 400 aynı klavye gelince normalGümrük ürünleri ek incelemeye çekti. Allah bilir ne zaman bırakırlar kargoları![]()
bir anada 300 400 aynı klavye gelince normalGümrük ürünleri ek incelemeye çekti. Allah bilir ne zaman bırakırlar kargoları![]()
Bide hepsi yunexpress ile gelince yunexpress kargo firmasıyla alakalı bir problem oluşmuş galiba.Yunexpress ile gelen tüm kargolar şuanda gümrüğe takılıyor diye biliyorum. Bazı arkadaşlar yanwen ile getirtmiş kargoları onlarda problem olmadan vergisiz şekilde geçmiş ama yunexpressde böyle bir problem var. Artık hayırlısı ne zaman çözülür kimse bilmiyor.bir anada 300 400 aynı klavye gelince normal
Yun sıkıntı şuan hepsi beklemede temu siparişim aynı gün girdi çıktı bizimkiler 1 hafta oldu bekliyor bu bekleyişin ardından bizi bir kazık bekliyorBide hepsi yunexpress ile gelince yunexpress kargo firmasıyla alakalı bir problem oluşmuş galiba.Yunexpress ile gelen tüm kargolar şuanda gümrüğe takılıyor diye biliyorum. Bazı arkadaşlar yanwen ile getirtmiş kargoları onlarda problem olmadan vergisiz şekilde geçmiş ama yunexpressde böyle bir problem var. Artık hayırlısı ne zaman çözülür kimse bilmiyor.
Bakalım o kazık ne kadar büyük olcak hocam herkesin bekleyişi o yöndeYun sıkıntı şuan hepsi beklemede temu siparişim aynı gün girdi çıktı bizimkiler 1 hafta oldu bekliyor bu bekleyişin ardından bizi bir kazık bekliyor
1300tl olsa bende öyle dicem de 5000tl olunca haram zıkkım olsun diyosunOlm cidden istemiyorum umarım gelmez bu ülke ve saçma sapan kurallarına daha çok gıcık olmak istiyorum 1300TL'm helali hoş olsun oy vermeye devam![]()
yunexpress ile mi gelmiştiEvet arkadaşlar son güncelleme anlık olarak klavyem geldi gelenlere hayırlı olsun alamayanlara geçmiş olsun. Ektedir klavye
Yanwen ile geldiyunexpress ile mi gelmişti
Hayırlı olsun hocam vergi vs çıkmış mıydı bir de kaç gün sürdü eline ulaşması?Evet arkadaşlar son güncelleme anlık olarak klavyem geldi gelenlere hayırlı olsun alamayanlara geçmiş olsun. Ektedir klavye
Ortlama 10 gün sürdü vergi çıkmadıHayırlı olsun hocam vergi vs çıkmış mıydı bir de kaç gün sürdü eline ulaşması?
Haydaa ne konuda bozuk hocamArkadaşlar gelen klavyenin ekranı bozuk çıktı herhangi bir özelleştirme vs olmuyor epomaker ile iletişime geçicem yarın
Benim ki 8 gündür gümrükteOrtlama 10 gün sürdü vergi çıkmadı