büyük ihtimal verdikleri kuponun 1 ay süresi vardır%50-%50 klavye kazanmak mı? Yoksa %100 35 dolar mı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ekran çalışmıyor 1500 den sat + 35 dolar ile ürün alabilirsin ama indirim dönemi denk gelmeli.
Hoşgeldin kardeşimAlıntıyı görüntüle
bende böyle ne demek bu alert felan böyle olan varmı
yok knk sarmıyo öyleYav arkadaş niye sahtekarlık peşindesiniz hep? Normal bir insan evladı gibi iade ise iade, imha ise imha seçsenize.
Valla ben de şaşırdım görünceYav arkadaş niye sahtekarlık peşindesiniz hep? Normal bir insan evladı gibi iade ise iade, imha ise imha seçsenize. Hadi yapıyorsun bari şuraya yazma, utanır insan...
switchler suda bozulurValla ben de şaşırdım görünceşahsen ben olsam suya sokardım madem kabul ettiler. Keycaps ve switchler kaldı diye sevinirdim.
25 inden bellidir de ben bekliyorum bakalım daha ne kadar uzayacakbugünde tık yok demek kargolardan hey gidi, 23ünden beri gümrük işlemleri... allah razı olsun gümrük <3
Kısa devre olursa bozulabilr ama hepsi kısa devre olcak bozulacak diye bişey yok. Kalan kar kalır. En kötü senaryoda keycapsler kalır.klavye açık değilken bu risk çok daha az.switchler suda bozulur
bataryayı da sök beleş 10k mahKısa devre olursa bozulabilr ama hepsi kısa devre olcak bozulacak diye bişey yok. Kalan kar kalır. En kötü senaryoda keycapsler kalır.klavye açık değilken bu risk çok daha az.
Gümrük ürünleri ek incelemeye çekti. Allah bilir ne zaman bırakırlar kargolarıAlıntıyı görüntüle
bende böyle ne demek bu alert felan böyle olan varmı
umarım bende de aynısı olurAras kargoya bile verildi vergi çıkmadı