❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

1751461712907.webp

bende böyle ne demek bu alert felan böyle olan varmı

%50-%50 klavye kazanmak mı? Yoksa %100 35 dolar mı.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ekran çalışmıyor 1500 den sat + 35 dolar ile ürün alabilirsin ama indirim dönemi denk gelmeli.
büyük ihtimal verdikleri kuponun 1 ay süresi vardır

Yav arkadaş niye sahtekarlık peşindesiniz hep? Normal bir insan evladı gibi iade ise iade, imha ise imha seçsenize. Hadi yapıyorsun bari şuraya yazma, utanır insan...

bugünde tık yok demek kargolardan hey gidi, 23ünden beri gümrük işlemleri... allah razı olsun gümrük <3

Yav arkadaş niye sahtekarlık peşindesiniz hep? Normal bir insan evladı gibi iade ise iade, imha ise imha seçsenize. Hadi yapıyorsun bari şuraya yazma, utanır insan...
Valla ben de şaşırdım görünce 😂 şahsen ben olsam suya sokardım madem kabul ettiler. Keycaps ve switchler kaldı diye sevinirdim.

switchler suda bozulur
Kısa devre olursa bozulabilr ama hepsi kısa devre olcak bozulacak diye bişey yok. Kalan kar kalır. En kötü senaryoda keycapsler kalır.klavye açık değilken bu risk çok daha az.

Kısa devre olursa bozulabilr ama hepsi kısa devre olcak bozulacak diye bişey yok. Kalan kar kalır. En kötü senaryoda keycapsler kalır.klavye açık değilken bu risk çok daha az.
bataryayı da sök beleş 10k mah

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,185,581
Üyeler
188,129
Son üye
uunalir
Geri