❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Bekleyin beyler muhakkak gelir klavyeniz benimde 27 Haziran uçağa binmiş biraz kullandıktan sonra harbiden güzel klavye demeye başladım ekran da cayır cayır çalışıyor.
Zaten mecbur bekliyoruz hocam bakalım ne zaman gelicek bende kulaklık almıştım bizim konu ilerlemeyince buraya taşındım :ROFLMAO:

Ondan kaynaklanacağını pek düşünmüyorum geçen indirim döneminde en az 50 tane Türkiye siparişi olmuştu Epomaker üzerinden YunExpress ile gümrük o zamanda bunları görmüştü şimdi farklı bir politika uygulayacaklarını zannetmiyorum. @TinerciAlper dostum yaklaşık 70 80 Dolarlık alışveriş vb. yapmıştı. Tabii ki de çok fazla sebep var net bir şey bilmiyoruz.
yunda hiç bir sorun yaşamamıştım ancak konuda gördüğüm üzere olaylara biraz karışmış yd alışverişte vergi bilincinde olmak lazım her zaman bunun ihtimali vardı yine aynı düzeyde var

Beyler ne yapabilirim kafam çok karıştı önceki sayfaları okurken.
1751542087146.webp

Milletin kargoları geldi. Aynı şehirde yaşayan adamın kargosunu yunexprese vermişler, ben istediğimde o konuyma yunexpres yollamıyor dediler. ona ikna ettim. şimdi de ürünün gerçek fiyatını 15 dolar gösteremeyiz diyorlar. Bu durumun başkasının başına geldiğini sanmıyorum. :D
Benim de ürün yun express ile gelecekti iptal oldu şimdi yanwen ile gelecek aynı şekil bana da mesaj attılar.

beyler şimdi son durum nedir? ben yunexpress 10 gün önce istemiştim ama benimki kargoya vermemişler şimdi yazdım yanwene vermişler yanwen de okey mi?

• Beğen
Reaksiyonlar: Renz
arkadaşlar ben bu klavyenin içini nasıl açacağım switchleride söktüm bulamadım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,577
Üyeler
184,187
Son üye
CheaterGambler