Ekran kartı pini çekik mi

gemrek

80+
Reaksiyon skoru
69
yeni ekran kartı takıcam bunu çıkarıcam pini iyice bastırıyorum ama ses gelmiyor çekik mi anlamadım değil ise ne yapmam lazım şimdiden teşekkürler

Ekler

• WhatsApp Görsel 2025-07-04 saat 17.49.39_b7420ca9.webp
    WhatsApp Görsel 2025-07-04 saat 17.49.39_b7420ca9.webp
    160.8 KB · Hit: 46
Benim GTS 250'de de gelmiyor. Sonuç olarak çalışıyor

yeni ekran kartı takıcam bunu çıkarıcam pini iyice bastırıyorum ama ses gelmiyor çekik mi anlamadım değil ise ne yapmam lazım şimdiden teşekkürler
geri ittirdikten sonra çek kartı bazen çıkarmaya çalışırken kapanabiliyor bir parmağın hep geri ittirsin pimi

geri ittirdikten sonra çek kartı bazen çıkarmaya çalışırken kapanabiliyor bir parmağın hep geri ittirsin pimi
hocam konu ile alakasız fakat imzanız da ki sistem ile oyun oynuyor musunuz oynuyorsanız oynadığınız oyunlarda hangi ayarlarda ortalama kaç fps alıyorsunuz acaba ? bugün r5 5600 işlemci aldımda anakart olmadığı için takamıyorum şuan 12500 işlemci var bende de

hocam konu ile alakasız fakat imzanız da ki sistem ile oyun oynuyor musunuz oynuyorsanız oynadığınız oyunlarda hangi ayarlarda ortalama kaç fps alıyorsunuz acaba ? bugün r5 5600 işlemci aldımda anakart olmadığı için takamıyorum şuan 12500 işlemci var bende de
lol yüksek ayarlar 300 600 fps değişiyor valorant orta ayarlar aynı şekilde pubg düşük ayarlarda görüş mesafesi ultra 120fps ortalama

anakart ne alacaksın 520 çipsetli alınca oc yapılmıyor

hocam yok geri ittirdim ancak bir şey değişmedi pini aşağı ittirsem de açmıyor bir türlü

bilmiyorum bakıyorum halen b550 almak istiyorum bir tane 2. el msi b550 gaming plus buldum maaşı bekliyorum :) maaş yatarsa hemen alacağım 2. el olarak
2.el sıfır çokta fark olmuyor ne kadara alacaksın

Geri