geri ittirdikten sonra çek kartı bazen çıkarmaya çalışırken kapanabiliyor bir parmağın hep geri ittirsin pimiyeni ekran kartı takıcam bunu çıkarıcam pini iyice bastırıyorum ama ses gelmiyor çekik mi anlamadım değil ise ne yapmam lazım şimdiden teşekkürler
hocam konu ile alakasız fakat imzanız da ki sistem ile oyun oynuyor musunuz oynuyorsanız oynadığınız oyunlarda hangi ayarlarda ortalama kaç fps alıyorsunuz acaba ? bugün r5 5600 işlemci aldımda anakart olmadığı için takamıyorum şuan 12500 işlemci var bende degeri ittirdikten sonra çek kartı bazen çıkarmaya çalışırken kapanabiliyor bir parmağın hep geri ittirsin pimi
lol yüksek ayarlar 300 600 fps değişiyor valorant orta ayarlar aynı şekilde pubg düşük ayarlarda görüş mesafesi ultra 120fps ortalamahocam konu ile alakasız fakat imzanız da ki sistem ile oyun oynuyor musunuz oynuyorsanız oynadığınız oyunlarda hangi ayarlarda ortalama kaç fps alıyorsunuz acaba ? bugün r5 5600 işlemci aldımda anakart olmadığı için takamıyorum şuan 12500 işlemci var bende de
teşekkür ederim sağolasınlol yüksek ayarlar 300 600 fps değişiyor valorant orta ayarlar aynı şekilde pubg düşük ayarlarda görüş mesafesi ultra 120fps ortalama
anakart ne alacaksın 520 çipsetli alınca oc yapılmıyorhocam konu ile alakasız fakat imzanız da ki sistem ile oyun oynuyor musunuz oynuyorsanız oynadığınız oyunlarda hangi ayarlarda ortalama kaç fps alıyorsunuz acaba ? bugün r5 5600 işlemci aldımda anakart olmadığı için takamıyorum şuan 12500 işlemci var bende de
hocam yok geri ittirdim ancak bir şey değişmedi pini aşağı ittirsem de açmıyor bir türlügeri ittirdikten sonra çek kartı bazen çıkarmaya çalışırken kapanabiliyor bir parmağın hep geri ittirsin pimi
bilmiyorum bakıyorum halen b550 almak istiyorum bir tane 2. el msi b550 gaming plus buldum maaşı bekliyorumanakart ne alacaksın 520 çipsetli alınca oc yapılmıyor
2.el sıfır çokta fark olmuyor ne kadara alacaksınbilmiyorum bakıyorum halen b550 almak istiyorum bir tane 2. el msi b550 gaming plus buldum maaşı bekliyorummaaş yatarsa hemen alacağım 2. el olarak
3.5k'ya buldum anakartı hocam mantıklı bir alışverişmi olur emin değilim2.el sıfır çokta fark olmuyor ne kadara alacaksın
hangi model3.5k'ya buldum anakartı hocam mantıklı bir alışverişmi olur emin değilim