raunchytve
80+
- Reaksiyon skoru
- 6
https://www.anabolickapinda27.com/ Güvenilir mi? Alışveriş Yapmak İstiyorum Ama Güvenemedim bir türlü.
16Sakın böyle bir salaklık yapma.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yaş kaç bu arada?
Elini bu kadar çok yormana gerek yoktu zaten bunlari anlatan onca adam var. Belli ki kafaya koymus 16 yasinda merdiven alti bir yerden bulup vuracak. Enjeksiyon yapıp ona ders olmasini isterim ben, boylece cevresine de öğüt verebilir.kanka bak şimdi sana açık net bi şey söyliycem, kusura bakma ama bu steroid muhabbeti tam olarak kısa yoldan kas yapcam diye vücudu çöpe atmak gibi bi şey. tamam dışardan bakınca adamlar taş gibi, damarlar patlıyor, kol omuz bildiğin roket… ama içerde ne var? sıfır sağlık.
vücut dışardan hormon gelince kendi üretimini bırakıyor. yani sen zannediyosun ki “ben canavar oldum”, ama aslında vücudun diyo ki “oha ben napıyorum?” sonra ne oluyor? iğneyi kesince testosteron dip, libido sıfır, pipi bile çalışmayı bırakıyor bazılarında. ciddiyim bak.
üstüne sivilce, saç dökülmesi, ruh hali dengesiz, sinir stres bonus. karaciğer desen zaten mahvoluyor, kalp falan da riske giriyor. yani bir noktadan sonra kas var ama içinde adam kalmıyor.
şimdi soruyorum sana: üç beş kas uğruna sağlığı bırakmaya, hayatı zora sokmaya değer mi? bence değmez. doğal çalış, sabret, güzel ye, düzenli uyu, zaten yaş genç, hormon tavan. niye dışardan basıyorsun ki?
şişirme kas geçici, ama sağlam emekle yapılan vücut hem kalıcı hem gurur verici. aynaya baktığında “bu benim emeğim” dersin. iğneyle yapılan kas, balon gibi; havası inince elde kalmıyor bi şey.
ben söyledim, karar senin. ama sonra “keşke” deme.
Gpt baba diyor daha fazla zararını merak ediyorsan gidip sorabilirsin ama dediği gibi karar senin sonra keşke deme
Nerden Alcam pekizararlarından bağımısz sahte ilaç satıyor bunun gibi siteler parana yazık olur
salondan tanıdığının tandığı falan olcak anca öyle gerçek ilaç bulursun diğer türlü piyasanın %80 den fazlası sahte ilaç doluNerden Alcam peki
.kanka bak şimdi sana açık net bi şey söyliycem, kusura bakma ama bu steroid muhabbeti tam olarak kısa yoldan kas yapcam diye vücudu çöpe atmak gibi bi şey. tamam dışardan bakınca adamlar taş gibi, damarlar patlıyor, kol omuz bildiğin roket… ama içerde ne var? sıfır sağlık.
vücut dışardan hormon gelince kendi üretimini bırakıyor. yani sen zannediyosun ki “ben canavar oldum”, ama aslında vücudun diyo ki “oha ben napıyorum?” sonra ne oluyor? iğneyi kesince testosteron dip, libido sıfır, pipi bile çalışmayı bırakıyor bazılarında. ciddiyim bak.
üstüne sivilce, saç dökülmesi, ruh hali dengesiz, sinir stres bonus. karaciğer desen zaten mahvoluyor, kalp falan da riske giriyor. yani bir noktadan sonra kas var ama içinde adam kalmıyor.
şimdi soruyorum sana: üç beş kas uğruna sağlığı bırakmaya, hayatı zora sokmaya değer mi? bence değmez. doğal çalış, sabret, güzel ye, düzenli uyu, zaten yaş genç, hormon tavan. niye dışardan basıyorsun ki?
şişirme kas geçici, ama sağlam emekle yapılan vücut hem kalıcı hem gurur verici. aynaya baktığında “bu benim emeğim” dersin. iğneyle yapılan kas, balon gibi; havası inince elde kalmıyor bi şey.
ben söyledim, karar senin. ama sonra “keşke” deme.
Gpt baba diyor daha fazla zararını merak ediyorsan gidip sorabilirsin ama dediği gibi karar senin sonra keşke deme
Steroid değil GHSteroid SAKIN kullanma 35 ini göremezsin
Amacı o değilmi zaten doğruyu yanlışı öğrenmek danışmak?Forum forum değil öğüt derneği sanki.