Bu kıza karşı ne yapmalıyım?

Köpek olmalı mıyım

• Köpek ol

• Olma

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Okulumu değişsemde yaşadığım bölgede yaşıyor beni ya bir daha dışarda bulursa? Instagramda takip etmeyi bırakmıştı beni bu olayları ilk yaptığında ama beni çıkarmamışti. Tek taraflı takip ettirmişti. Ve bunlar arkadaş grubu halindeler diğerlerinden ulaşabilir. Ayrıca çevremdeki farklı insanlarıda tanıyor o yüzden tam olarak nasil kurtulcağımdan emin değilim. Okul değişsem bile daha sonradan dışarda yine beni bulup aynılarını yapabilir. Hatta geçen günlerde ben direniş gösterdim diye. "Tam köpek bu sana köpek ağızlığı ve tasma takmak lazım ben takacam hatta" gibi laflar bile ediyorduki bu manyağin bana tasma takabilceğine adim kadar eminim. Cidden sıkıldım bu işten başıma herangibir bela almadan sıyrılabilirmiyim bu işten? Yoksa kaderi kabullenip kızla iyi geçinmek mi mantıklı? Zaten lise bitsin daha Türkiye'de olmiyacağim direk yurtdışı zaten ömürlük. O yüzden şuan katlanmak gereken 2,5 sene kadar var.
Kız ilginden hoşlanıyor senden değil.

Güncelleme: Annesine veya babasına bu durumu anlatmak için araştırdım ama bu kız zaten öz anne babasıda yokki. Üvey babası var 1 tane anladığım kadarı ile evlatlik sanırım. Sizce ne yapayım adama söylesem bir şey değişir mi?

Güncelleme: Annesine veya babasına bu durumu anlatmak için araştırdım ama bu kız zaten öz anne babasıda yokki. Üvey babası var 1 tane anladığım kadarı ile evlatlik sanırım. Sizce ne yapayım adama söylesem bir şey değişir mi?
evlatlık diye dalga geç

dayı okul yönetimi olursa orası olmadı ailesi git resmi şikayete kadar uzat mevzuyu geleceğin yerine uğraştığın şeylere bak. diyelim hepsi tırt oldu sen de dalga geç bağır çağır etrafına toplanırsalar şikayet yapıştır gitsin basit mevzudan kim kime bir şey yapabilir iş raydan çıkarsa sen elemanlardan birini yok edersin bu gidişle illa sabır taşın çatlayacak.

sende de bir tane normal şey yokki

Acayip ırkçılık var çoğu kişi gürcü olduğum için dışlıyor. Bir kaç tane arkadaşım var. Ayrıca Hristiyan olduğum içinde genelde okuldaki öğretmenler falan çok umursamıyor. Kaç kere karşı durmaya çalıştım kıza ama kız her seferinde dahada güçlendi.
Kanka biraz rahat ol gerekirse biraz ***** ol seni rahat elde edebileceği ve herseye tepki verecegini bildigi icin böyle yapiyor dovsen bile seni hala ezik gorucek ona muhtac olmadigini goster yokmu arkadasin tek gezme

Bu konuyu buraya açmak doğru mu bilmiyorum ama ne yapacağımdan emin değilim. Konuyu pek uzatmak istemiyorum. 7. Sınıfta çok yakın bir arkadaşım benimde eski bir arkadaşım olan bir kızla Flört ediyordu. Ben bunu pek umursamiyorum. Sonra konuşmayı kestiler. Buraya kadar her şey normal ama ondan sonra o kızın arkadaşı olan başka bir kız. Ona X diyecem X benle husumet yaşamaya başladı. Pek umursamadim. Ancak zamanla bu ilerledi. Sözlü olarak sürekli zorbaliyordu saldırıyordu. Ben bunları umursamiyordum ama o devam ediyordu. 7. Sınıf boyu devam etti. Ve 8. Sınıftada. O kadar fazlalaşmıştıki ona bakarak mastürbasyon yaptığımı iddia ediyordu. Ona aşık olduğumu takıntı olduğumu falan düşünüyordu. Onun köpeği kölesi olmak istediğimi bunu bildiğini falan söylüyordu. Tabiiki böyle bir olay olmamıştı ama bu iddialar vardı. Ve bu böyle devam etti. Ortaokulda hatta üstüme bir taciz iftirası dahi atmıştı. Ortaokul bitti ve kurtulduğumu düşündüm. Ama liseye geçince aynı liseye düştük. Ve X yine bana aynılarını yapmaya başladı. Geçtiğimiz tüm sene bana "Sapık" "Köpek" diyordu. Okulda ben sınıfa geldimmi "Köpeğim geldi" diye laflar ediyordu. Ve artık buna karşı direnemedim. 9. Sınıf ilk dönem bittikten sonra çözüm bulamadiğim için zorbalığa katlanmaya çalıştım. Tehtid yoluyla ayakkabısını yalatmasi mi dersiniz? Tekmelemesi mi? Paramı gasp etmesimi? Ve ben direncim bıraktıktan sonra "Bakın köpek yerini bildi" gibisinden laflar etmeye başladı daha çok aşağıladı. Yaz tatili gelmesi ile rahatladım ama ne yapacağım bilmiyorum. Okulun rehberliğiyle falanda görüştüm ama onlar sadece uyarı olarak konuştu ve aradan çekildiler daha hiç bişi olmadı. Hatta aksine o kız bununla bile alay etmişti. Siz ne diyorsunuz? Ne yapmalıyım? Hukuki olarak yıllarca sürer ve boşu boşuna bununla daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum. Nakil mi aldırmalıyım sizce? Yoksa bir ara tek yakalayıp güzel güzel pataklamalimiyim?
okurken ben sinirlendim la bunlar ne la, okuldaki hocalara yada idareye fln danış, birilerine danış işte mk, illaki seni destekleyecek sana yardım edecek birini bulursun ve beraber konuşun işte hocam napabiliriz fln diye, tmm gürcüsün + hristiyansın ama bütün okul %100 ırkçı değildir ya, o kızı öyle utandırki yoldan geçerken yüzüne bakamasın.

Noluyo kardesim,
Erkek adamsin kiz olan o tam tersi onun cekinmesi gerekir anladigi dilden konus o halde. Bu kadar seye musade ederek sen yanlis yapmissin. Kimse kimseyi boyle bir sey icin dovdurup bir sey yapamaz sen onlemini alirsan. Git sinif hocana rehber hocana anana babana anlat. Sinifta seni zorbalayamaya calisinca cevabini ver. Bunlar olursa eger pesin pesin hocalarinin ananin babanin bilgisi olmus olur.

// ilgi bagimlisi toksik bir insan buradan bir seyler turetebilirsin. Evlatlikmis ayrica acima yapistir insan icine cikamaz

Erkek adamsin biraz sert ol
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şey desene ters köşe yap, taksana boynuma tasmayı senin köpeğin olmak istiyorum çıkar o zaman yalayım ayaklarını, görürsün nasıl donup kalıyo
Bu hocamin tavsiyesi de hosuma gitmedi degil :) ben boyle yapardim

Aynı yerde yaşıyorsanız ve belli çok ileride nakil almadan önce annesine babasına söyle ama tehtid gibi değil bildiğin normal konuş kaldı ki nakil aldırırsan çok zorlanırsın arkadaşın olmicak zaten herkes guruplaşmış olucak senin yapacağın en iyi şey hiç bir şekilde kızı takmicam selam verdi cevap yok kalem ver dedi cevap yok sana vurmaya çalıştı hâla cevap verme ailesi ile konuş onlar bu işi halleder ha bide sen nasıl bu kadar dayanabiliyosun ya ben en ufak şeyde kavga ederim hele böyle bişi yaşasam o kızı yok ederdim dünyadan helak olsun valla sana peygamber sabrı varmış.

Kanka biraz rahat ol gerekirse biraz ***** ol seni rahat elde edebileceği ve herseye tepki verecegini bildigi icin böyle yapiyor dovsen bile seni hala ezik gorucek ona muhtac olmadigini goster yokmu arkadasin tek gezme
Yok arkadaşım maalesef. Aslında varda kız beni köşeye sıkıştırınca herkes 2 adim kenara çekilip izliyor maalesef. Okullar açılacak bakalım belalim bana neler yaşatacak belki okul açılınca kızla yaşadıklarımla güncellerim. Keşke hikaye yaziyor kolpa atıyor olsak vallahi sabır falan kalmadı neredeyse 2 seneden fazladır neler çekiyorum arkadaş. Bu hayatta herkesle sorun yaşadık adımız türlü türlü yerlere girmişti bir "Köpek" olarak anılmadığımız kalmıştı.

Erkek adamsin biraz sert ol
Erkek adamız ama ırkımız türk değil neolacak.

Kimse kimseyi boyle bir sey icin dovdurup bir sey yapamaz sen onlemini alirsan. Git sinif hocana rehber hocana anana babana anlat.
Hocam anne babaya demekten çekiniyorum. Rehber hocasınında daha kendine hayrı yok. Ayrica bu kız ve çevresi pek sağlıklı değil sebepsiz yere bile saldirabilirler. Mesele dövüş etmek değil bıçaklanmak vesayre.

okurken ben sinirlendim la bunlar ne la, okuldaki hocalara yada idareye fln danış, birilerine danış işte mk, illaki seni destekleyecek sana yardım edecek birini bulursun ve beraber konuşun işte hocam napabiliriz fln diye, tmm gürcüsün + hristiyansın ama bütün okul %100 ırkçı değildir ya, o kızı öyle utandırki yoldan geçerken yüzüne bakamasın.
Hocam sinirim bozuldu valla yazarken gülüyorum artık. Okulda ırkçı olmayan birileri varda onlardada beni koruyacak toto yok. Bendede kendimi koruyacak ırk yok. Kız kürt bide yemin ediyorum yıllardır derler yok işte kürtler zor durumda falan yok abi biz zor durumdayiz bir insanda elimden tutmaz mi ya? Yemin ediyorum ülke sevgisi bırakmadılar birde ırkçılık yaptıkları adam okulda istiklal marşı ve andımızı okuyan tek kişi ve onlara kalirsada ben bunu "Prim" için yapıyorum ha. İstiklal marşı okuyorum diye azarlandiktan sonra dahada inancim kalmadı türkiyeyede türk halkınada maalesef. Bunları söylemek çok acı ama durum böyle. Ne yapayım gürcü isem. Ben Atatürkü sevemezmiyim? İlla türk değiliz diye bu vatana zarar verme gibi bir niyetimiz mi var? Asla.

Son düzenleme:
Yok arkadaşım maalesef. Aslında varda kız beni köşeye sıkıştırınca herkes 2 adim kenara çekilip izliyor maalesef. Okullar açılacak bakalım belalim bana neler yaşatacak belki okul açılınca kızla yaşadıklarımla güncellerim. Keşke hikaye yaziyor kolpa atıyor olsak vallahi sabır falan kalmadı neredeyse 2 seneden fazladır neler çekiyorum arkadaş. Bu hayatta herkesle sorun yaşadık adımız türlü türlü yerlere girmişti bir "Köpek" olarak anılmadığımız kalmıştı.

Erkek adamız ama ırkımız türk değil neolacak.

Hocam anne babaya demekten çekiniyorum. Rehber hocasınında daha kendine hayrı yok. Ayrica bu kız ve çevresi pek sağlıklı değil sebepsiz yere bile saldirabilirler. Mesele dövüş etmek değil bıçaklanmak vesayre.

Hocam sinirim bozuldu valla yazarken gülüyorum artık. Okulda ırkçı olmayan birileri varda onlardada beni koruyacak toto yok. Bendede kendimi koruyacak ırk yok. Kız kürt bide yemin ediyorum yıllardır derler yok işte kürtler zor durumda falan yok abi biz zor durumdayiz bir insanda elimden tutmaz mi ya? Yemin ediyorum ülke sevgisi bırakmadılar birde ırkçılık yaptıkları adam okulda istiklal marşı ve andımızı okuyan tek kişi ve onlara kalirsada ben bunu "Prim" için yapıyorum ha. İstiklal marşı okuyorum diye azarlandiktan sonra dahada inancim kalmadı türkiyeyede türk halkınada maalesef. Bunları söylemek çok acı ama durum böyle. Ne yapayım gürcü isem. Ben Atatürkü sevemezmiyim? İlla türk değiliz diye bu vatana zarar verme gibi bir niyetimiz mi var? Asla.
Türklüğün ne olduğunu bilmeden insan dışlayan veletler işte onlara sinir olacağına gül , komik bir şey çünkü

insan onurunu aşağılamaktan suç duyurusu yap biri bana bunu yapsa anama babama haber verip kelebeği takardım

Geri