Bu kıza karşı ne yapmalıyım?

Köpek olmalı mıyım

• Köpek ol

• Olma

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
Nakil ver geç kanka uğraştığına değmez.

Kanka sen iyimisin bu yazdıkların ne o kimki bu kadar karşısında eziliyorsun hiçmi gururun yok pataklama falan demişsin şimdimi aklına geldi 2 tane çakamadınmı bu zamana kadar böcekten beter ezilmişsin az cesur ol öldürcekmi seni bu kadar karşı koyamamışsın neyse zararın neresinden dönersen kardır okulunu falan değiştirme rahat ol dediğim gibi o kimki karakterini değiştir ezdirme kendini dediğin gibi patakla

Polise gidip şikayetçi ol, ailesiyle bir karakola gidip ifade versin. Çıkışta da karakolun karşısında onun surat ifadesini görmek için bekle. En büyük zevk budur.

aynı şeylerin benzerini yaşamış olarak nakil aldır geç disiplin yersin karşıya hiçbir şey olmaz gözümle gördüm tr de kız ne derse haklı çıkıyor koşulsuz şartsız dikkatli olman lazim ( bi iftira atsa idareye gitse istedigin kadar şahit topla direk okuldan atıyorlar )ailene anlat nakil aldır gidip şikayet etsen zararli çikarsin onuda diyim bisey yapmasanda öyle oluyor

Son düzenleme:
Bu konuyu buraya açmak doğru mu bilmiyorum ama ne yapacağımdan emin değilim. Konuyu pek uzatmak istemiyorum. 7. Sınıfta çok yakın bir arkadaşım benimde eski bir arkadaşım olan bir kızla Flört ediyordu. Ben bunu pek umursamiyorum. Sonra konuşmayı kestiler. Buraya kadar her şey normal ama ondan sonra o kızın arkadaşı olan başka bir kız. Ona X diyecem X benle husumet yaşamaya başladı. Pek umursamadim. Ancak zamanla bu ilerledi. Sözlü olarak sürekli zorbaliyordu saldırıyordu. Ben bunları umursamiyordum ama o devam ediyordu. 7. Sınıf boyu devam etti. Ve 8. Sınıftada. O kadar fazlalaşmıştıki ona bakarak mastürbasyon yaptığımı iddia ediyordu. Ona aşık olduğumu takıntı olduğumu falan düşünüyordu. Onun köpeği kölesi olmak istediğimi bunu bildiğini falan söylüyordu. Tabiiki böyle bir olay olmamıştı ama bu iddialar vardı. Ve bu böyle devam etti. Ortaokulda hatta üstüme bir taciz iftirası dahi atmıştı. Ortaokul bitti ve kurtulduğumu düşündüm. Ama liseye geçince aynı liseye düştük. Ve X yine bana aynılarını yapmaya başladı. Geçtiğimiz tüm sene bana "Sapık" "Köpek" diyordu. Okulda ben sınıfa geldimmi "Köpeğim geldi" diye laflar ediyordu. Ve artık buna karşı direnemedim. 9. Sınıf ilk dönem bittikten sonra çözüm bulamadiğim için zorbalığa katlanmaya çalıştım. Tehtid yoluyla ayakkabısını yalatmasi mi dersiniz? Tekmelemesi mi? Paramı gasp etmesimi? Ve ben direncim bıraktıktan sonra "Bakın köpek yerini bildi" gibisinden laflar etmeye başladı daha çok aşağıladı. Yaz tatili gelmesi ile rahatladım ama ne yapacağım bilmiyorum. Okulun rehberliğiyle falanda görüştüm ama onlar sadece uyarı olarak konuştu ve aradan çekildiler daha hiç bişi olmadı. Hatta aksine o kız bununla bile alay etmişti. Siz ne diyorsunuz? Ne yapmalıyım? Hukuki olarak yıllarca sürer ve boşu boşuna bununla daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum. Nakil mi aldırmalıyım sizce? Yoksa bir ara tek yakalayıp güzel güzel pataklamalimiyim?
Kardes bunun aşağı yukarısı yok. Okul müdürüne gidiyorsun. Saygılı sekilde gir ve olayları yavaş yavaş anlat. Ardından bu durumun seni artık ciddi anlamda etkilediğini ve kıza zarar vermekten korktuğunu soyle. Rehberlik hocasına anlattığını ama gene çözüm olmadığını ve bir gun cidden yaşadığın rahatsızlık sonucu bu kıza rahatsızlık vereceğini söyle. Acilen velisini arayın ve kızı üstümden çekin de. Eger yapmazsanız polise gideceğim ve ilçeye dilekçe vericem bir sey yapmadığınız ile ilgili. Vb. Konuş. Baktin çözülmüyor harbi polise git ve dosya kaydı açılsın. Baktin hala mi çözülmüyor? Ağzını burnunu güzelce bir kir eline ver. Sonrasinda da niye yaptın ne yaptın deyince geldim anlattım bir bok yapmadınız de.

Kanka sen iyimisin bu yazdıkların ne o kimki bu kadar karşısında eziliyorsun hiçmi gururun yok pataklama falan demişsin şimdimi aklına geldi 2 tane çakamadınmı bu zamana kadar böcekten beter ezilmişsin az cesur ol öldürcekmi seni bu kadar karşı koyamamışsın neyse zararın neresinden dönersen kardır okulunu falan değiştirme rahat ol dediğim gibi o kimki karakterini değiştir ezdirme kendini dediğin gibi patakla
Kardeş zaten ilk sayfada yazdım. Dezavantajli grupta olduğum için hakli olsam bile çoğu kişi bunu umursamayacak diye düşünüyorum. 2,5-3 sene daha paşa paşa köpek olup sonra lise bittiği gibi uzamayi bile düşünüyorum artık.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kardes bunun aşağı yukarısı yok. Okul müdürüne gidiyorsun. Saygılı sekilde gir ve olayları yavaş yavaş anlat. Ardından bu durumun seni artık ciddi anlamda etkilediğini ve kıza zarar vermekten korktuğunu soyle. Rehberlik hocasına anlattığını ama gene çözüm olmadığını ve bir gun cidden yaşadığın rahatsızlık sonucu bu kıza rahatsızlık vereceğini söyle. Acilen velisini arayın ve kızı üstümden çekin de. Eger yapmazsanız polise gideceğim ve ilçeye dilekçe vericem bir sey yapmadığınız ile ilgili. Vb. Konuş. Baktin çözülmüyor harbi polise git ve dosya kaydı açılsın. Baktin hala mi çözülmüyor? Ağzını burnunu güzelce bir kir eline ver. Sonrasinda da niye yaptın ne yaptın deyince geldim anlattım bir bok yapmadınız de.
Hocam işte lafta güzelde ilk başta yazdığım gibi. Dezavantajli kesimde olduğum için herkes kolay kolay arkami kollamiyor. Zaten kız bu yüzden rahat rahat köpeği olabilmem için bana böyle davranıyor. Onun tek derdi benim köpeği olmam bence.

Keşke öyle olsa hocam.

Dediğin kız tam bir ilginin köpeği olmuş. Egosunu tatmin etmeye çalışıyor prim verme. Bence seni seviyor ama sevdiğini başka türlü gösteriyor böyle insanlarda var okulunu değiş bence kardeş.
bir kişi yüzünden okul mu değişir ben olsam o kızın velisinin telefon numarasını bulur her şeyi anlatırdım

Kardeş zaten ilk sayfada yazdım. Dezavantajli grupta olduğum için hakli olsam bile çoğu kişi bunu umursamayacak diye düşünüyorum. 2,5-3 sene daha paşa paşa köpek olup sonra lise bittiği gibi uzamayi bile düşünüyorum artık.
Ne dezavantajlı grubu anlamadım neyse 2,5 3 sene dahamı lan bu kadarmı pısırıksın sen iyi değilsin cidden herkese senin gibi bi köpek lazım lan tut çak bi kafa mk o kim çoğu kişi ne millete ne zaten o umursayacak olm en kötü okulunu değiştir ozmn pısırıksan bu kadar ağzından çıkanı kulağın duyuyormu 2 buçuk 3 sene ne

Hocam işte lafta güzelde ilk başta yazdığım gibi. Dezavantajli kesimde olduğum için herkes kolay kolay arkami kollamiyor. Zaten kız bu yüzden rahat rahat köpeği olabilmem için bana böyle davranıyor. Onun tek derdi benim köpeği olmam bence.

Keşke öyle olsa hocam.
Gürcüsün la ne dezavantajı

Gürcüsün la ne dezavantajı
Acayip ırkçılık var çoğu kişi gürcü olduğum için dışlıyor. Bir kaç tane arkadaşım var. Ayrıca Hristiyan olduğum içinde genelde okuldaki öğretmenler falan çok umursamıyor. Kaç kere karşı durmaya çalıştım kıza ama kız her seferinde dahada güçlendi.

Okulumu değişsemde yaşadığım bölgede yaşıyor beni ya bir daha dışarda bulursa? Instagramda takip etmeyi bırakmıştı beni bu olayları ilk yaptığında ama beni çıkarmamışti. Tek taraflı takip ettirmişti. Ve bunlar arkadaş grubu halindeler diğerlerinden ulaşabilir. Ayrıca çevremdeki farklı insanlarıda tanıyor o yüzden tam olarak nasil kurtulcağımdan emin değilim. Okul değişsem bile daha sonradan dışarda yine beni bulup aynılarını yapabilir. Hatta geçen günlerde ben direniş gösterdim diye. "Tam köpek bu sana köpek ağızlığı ve tasma takmak lazım ben takacam hatta" gibi laflar bile ediyorduki bu manyağin bana tasma takabilceğine adim kadar eminim. Cidden sıkıldım bu işten başıma herangibir bela almadan sıyrılabilirmiyim bu işten? Yoksa kaderi kabullenip kızla iyi geçinmek mi mantıklı? Zaten lise bitsin daha Türkiye'de olmiyacağim direk yurtdışı zaten ömürlük. O yüzden şuan katlanmak gereken 2,5 sene kadar var.
annesine şikayet et yada babasına bak nasılda akıllanıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,060
Üyeler
183,211
Son üye
dr4winx
Geri