Bu kıza karşı ne yapmalıyım?

Köpek olmalı mıyım

• Köpek ol

• Olma

Sonuçları oy verdikten sonra görebilirsiniz.
kız güzel mi bari?
Pek bunu düşünmedim. Çoğu kişi bu kıza aşıktı ortaokulda ama şuan lisede kiminle ne yapıyor pek bilmiyorum. Ki güzel olsa ne olcak? Köpeği olmama değer mi olsun diyorsun? Hani iyi yönden bak 2,5 sene paşa paşa yap işini gibi mi diyorsun? Açıkçası evet bunu düşünmeye başladım çünkü uzun süre buna maruz kaldıktan sonra aslında kötü hissetmiyorsun. Evet sosyal hayatıma okulda zarar veriyor diye sıkıldım ama ilk başlarda olduğu kadar rahatsız değilim. Sürekli maruz kalınca bir yerden sonra yaşam biçimi gibi yapmaya başlıyorsun. Zaten o yüzden 9. Sınıfta direncim bitti.

Bu konuyu buraya açmak doğru mu bilmiyorum ama ne yapacağımdan emin değilim. Konuyu pek uzatmak istemiyorum. 7. Sınıfta çok yakın bir arkadaşım benimde eski bir arkadaşım olan bir kızla Flört ediyordu. Ben bunu pek umursamiyorum. Sonra konuşmayı kestiler. Buraya kadar her şey normal ama ondan sonra o kızın arkadaşı olan başka bir kız. Ona X diyecem X benle husumet yaşamaya başladı. Pek umursamadim. Ancak zamanla bu ilerledi. Sözlü olarak sürekli zorbaliyordu saldırıyordu. Ben bunları umursamiyordum ama o devam ediyordu. 7. Sınıf boyu devam etti. Ve 8. Sınıftada. O kadar fazlalaşmıştıki ona bakarak mastürbasyon yaptığımı iddia ediyordu. Ona aşık olduğumu takıntı olduğumu falan düşünüyordu. Onun köpeği kölesi olmak istediğimi bunu bildiğini falan söylüyordu. Tabiiki böyle bir olay olmamıştı ama bu iddialar vardı. Ve bu böyle devam etti. Ortaokulda hatta üstüme bir taciz iftirası dahi atmıştı. Ortaokul bitti ve kurtulduğumu düşündüm. Ama liseye geçince aynı liseye düştük. Ve X yine bana aynılarını yapmaya başladı. Geçtiğimiz tüm sene bana "Sapık" "Köpek" diyordu. Okulda ben sınıfa geldimmi "Köpeğim geldi" diye laflar ediyordu. Ve artık buna karşı direnemedim. 9. Sınıf ilk dönem bittikten sonra çözüm bulamadiğim için zorbalığa katlanmaya çalıştım. Tehtid yoluyla ayakkabısını yalatmasi mi dersiniz? Tekmelemesi mi? Paramı gasp etmesimi? Ve ben direncim bıraktıktan sonra "Bakın köpek yerini bildi" gibisinden laflar etmeye başladı daha çok aşağıladı. Yaz tatili gelmesi ile rahatladım ama ne yapacağım bilmiyorum. Okulun rehberliğiyle falanda görüştüm ama onlar sadece uyarı olarak konuştu ve aradan çekildiler daha hiç bişi olmadı. Hatta aksine o kız bununla bile alay etmişti. Siz ne diyorsunuz? Ne yapmalıyım? Hukuki olarak yıllarca sürer ve boşu boşuna bununla daha fazla zaman kaybetmek istemiyorum. Nakil mi aldırmalıyım sizce? Yoksa bir ara tek yakalayıp güzel güzel pataklamalimiyim?
Ayağını yalatmak nedir kardesim inanasim gelmiyor ama hocanla filan konus 2,5 yill dayanamadım en güzel zamanlarını cehenneme cevirmlerine izin verme

Ayağını yalatmak nedir kardesim inanasim gelmiyor ama hocanla filan konus 2,5 yill dayanamadım en güzel zamanlarını cehenneme cevirmlerine izin verme
Hocam keşke yalan atsam. 7. Sınıftan bellidir böyle şeyler yapıyor. Zaten çoğu kişi bu kızın psikolojik olarak sorunlu olduğunu falan diyorlardi ama şimdi yaşadıkça gerçekten sadist bir insan olduğunu düşünüyorum.

Pek bunu düşünmedim. Çoğu kişi bu kıza aşıktı ortaokulda ama şuan lisede kiminle ne yapıyor pek bilmiyorum. Ki güzel olsa ne olcak? Köpeği olmama değer mi olsun diyorsun? Hani iyi yönden bak 2,5 sene paşa paşa yap işini gibi mi diyorsun? Açıkçası evet bunu düşünmeye başladım çünkü uzun süre buna maruz kaldıktan sonra aslında kötü hissetmiyorsun. Evet sosyal hayatıma okulda zarar veriyor diye sıkıldım ama ilk başlarda olduğu kadar rahatsız değilim. Sürekli maruz kalınca bir yerden sonra yaşam biçimi gibi yapmaya başlıyorsun. Zaten o yüzden 9. Sınıfta direncim bitti.
Şey desene ters köşe yap, taksana boynuma tasmayı senin köpeğin olmak istiyorum çıkar o zaman yalayım ayaklarını, görürsün nasıl donup kalıyo

Hocam keşke yalan atsam. 7. Sınıftan bellidir böyle şeyler yapıyor. Zaten çoğu kişi bu kızın psikolojik olarak sorunlu olduğunu falan diyorlardi ama şimdi yaşadıkça gerçekten sadist bir insan olduğunu düşünüyorum.
1 dayaktan sonra hiçbir şey kalmaz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gürcüyüm. İzmir'le pek bir alakam yok.
Konum olarak sordum

Konum olarak sordum
Sanal alemde yaşadığım yeri paylaşmayı sevmiyorum. Büyükşehir'de yaşıyorum.

1 dayaktan sonra hiçbir şey kalmaz
Onu yapabilecek gücüm var güçsüz biri değilim. Dövüşmemde iyidir. Ancak dediğim gibi çevresi çok var ve sırf kız olduğu için bile kimse doğruluğuna bakmadan bana saldırı yapılabilir diye korkuyorum. Biliyorsunuz Türkiye'de artık yaralama bıçaklama yada benzeri durumlar günlük yaşantı gibi karşılanıyor.

Şey desene ters köşe yap, taksana boynuma tasmayı senin köpeğin olmak istiyorum çıkar o zaman yalayım ayaklarını, görürsün nasıl donup kalıyo
Hocam denedikten sonra ya kabul ederse? Sonra ben donup kalmiyim?

anasını babasını birisine arattır bakiyim bir şeyi kalıyor mu

Onu yapabilecek gücüm var güçsüz biri değilim. Dövüşmemde iyidir. Ancak dediğim gibi çevresi çok var ve sırf kız olduğu için bile kimse doğruluğuna bakmadan bana saldırı yapılabilir diye korkuyorum. Biliyorsunuz Türkiye'de artık yaralama bıçaklama yada benzeri durumlar günlük yaşantı gibi karşılanıyor.

Keşke kabul etse yapış kıza kabul ederse, alan memnun veren memnun kimse bir şey de diyemez

Hocanla ailenle konuş böyle assalik insanlara mutluluk vermemek lazim

Geri