Bir kaç sayfa önceye attım benim paketi düşük göstermişler 1 günde gümrükten geçtiFİyatı düşük gösterdiler mi peki ? bana inatla normal fiyatı göstermemiz lazım diyorlar da. Daha bu sabah yine bunu demişler
O kumarı 1300e oynadım benimkisi tuttuBen ümidimi kestim, yarışmacı arkadaşlara bol şans diliyorum 2600 liraya iyi kumardı.
Nasıl olabilir ya? En azından vergi çıkartmaları gerekmiyor mu?Ben ümidimi kestim, yarışmacı arkadaşlara bol şans diliyorum 2600 liraya iyi kumardı.
Aynen , en azından vergi ücreti çıkarmaları gerekir. Sonuçta ürüne el koyacak halleri yok ya — gerçi Türkiye'de her şey mümkün maalesef. Eğer gümrüğe takılırsa, Epomaker'a mail atarım, yenisini göndersinler. Çünkü bana mailde faturada ürün fiyatını düşük göstereceklerini söylemişlerdi. Kimininki gelmiş, kimininki gelmemiş… Böyle şey olur yauvDün benimde ordertracker sitesi üzerinde yunexpress olarak gözüküyordu bugün yanwen olmuş bence bir aksiyon alıyorlar biraz daha sabretmemiz gerekiyor diye düşünüyorum.
Yanwene geçmesiyle alakası olduğunu düşünmüyorum bende bayadır öyle ama sabretmek gerekiyor. İmile da bir sorun vardır belki bilemeyiz.Dün benimde ordertracker sitesi üzerinde yunexpress olarak gözüküyordu bugün yanwen olmuş bence bir aksiyon alıyorlar biraz daha sabretmemiz gerekiyor diye düşünüyorum.
trye getiren kargo ürün trye geldikten sonra nasıl değişsin, bug işte.Dün benimde ordertracker sitesi üzerinde yunexpress olarak gözüküyordu bugün yanwen olmuş bence bir aksiyon alıyorlar biraz daha sabretmemiz gerekiyor diye düşünüyorum.
Önceki sayfalarda yazdım ama konu çok aktif olduğu için gerilere düşüyor. Açıklama olarak Yunexpress sorunun gümrükten kaynaklandığı belirtti diyebiliriz.Başlığa yunexpress açıklama yaptı yazmışsınız ne açıklaması yapıldı göremedim
Gümrükten çıkar diye düşünüyorum hocam. Belli olmaz yine de.İade edersek para kesintisiz geliyor mu ? Ne kadar sürede geliyor el oysalar 1300₺ çöpe gidicek şimdi. 27 hazirandan beri gümrütkte alertli durumda.
el koyma şansları var mı? olm uyuşturucu mu getirtiyoruz niye bu kadar abarttı bunlarGümrükten çıkar diye düşünüyorum hocam. Belli olmaz yine de.