thepublicman
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 6,041
el koyma şansları var mı? olm uyuşturucu mu getirtiyoruz niye bu kadar abarttı bunlar
el koyma şansları var mı? olm uyuşturucu mu getirtiyoruz niye bu kadar abarttı bunlar
olm harbi mi sylas saçmalama
adamlar belediye başkanlarına çöküyor klavyeye mi çökmeyecek elbette basit bir klavyeye tamah edeceklerini düşünmüyorum da belli olmaz. Hiç bir şeyin garantisi yok artıkolm harbi mi sylas saçmalama
Bu kadar saçma işte hocam ülkenin durumuel koyma şansları var mı? olm uyuşturucu mu getirtiyoruz niye bu kadar abarttı bunlar
Peki gümrükten nasıl geçicek düşük göstermezlerse. 200 300 kişinin ürününü düşük gösterdiler.Yok hocam herhangi bir ayrıcalık tanınmıyor.
Yukarda yazan arkadaş da göstermiyorlar diyor. Peki ne zaman akrgoya verildi senin sipariş. Ben hala kargo bekliyoruö inatla düşük gösteremeyiz diye diretiyorlarBir kaç sayfa önceye attım benim paketi düşük göstermişler 1 günde gümrükten geçti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
O kumarı 1300e oynadım benimkisi tuttu![]()
yapcak bişi yok knk ödiceksin gümrük ücretini alıcaksın klavyeniPeki gümrükten nasıl geçicek düşük göstermezlerse. 200 300 kişinin ürününü düşük gösterdiler.
Yukarda yazan arkadaş da göstermiyorlar diyor. Peki ne zaman akrgoya verildi senin sipariş. Ben hala kargo bekliyoruö inatla düşük gösteremeyiz diye diretiyorlar
Gümrük ücreti umarım %60 çıkaryapcak bişi yok knk ödiceksin gümrük ücretini alıcaksın klavyeni
50 doların %60 ına okeyimGümrük ücreti umarım %60 çıkar
olm %60 ne yok %100 verelim abi 30 dolar bir şey almışım zaten abartmasınlarGümrük ücreti umarım %60 çıkar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
50 doların %60 ına okeyim
Vergi %60 değil mi hocamolm %60 ne yok %100 verelim abi 30 dolar bir şey almışım zaten abartmasınlar
Güzel imha etmişin valla.Benim klavyeyi imha ettim gitti güzelim klavye bataryalarını korkup söktüydüm inş onlar yok die bsi demezler dizimle kırdım Alıntıyı görüntüle
Adam klavyeyi imha bile etti biz daha gümrükten geçmesini bekliyoz.Benim klavyeyi imha ettim gitti güzelim klavye bataryalarını korkup söktüydüm inş onlar yok die bsi demezler dizimle kırdım Alıntıyı görüntüle
Knk neden imha ettin banada aynı muameleyi cektiler ai ile uğrastigim için kolay oldu videoyu hazırlamak yenisini yolladilar hemen artık 2 klavyem varBenim klavyeyi imha ettim gitti güzelim klavye bataryalarını korkup söktüydüm inş onlar yok die bsi demezler dizimle kırdım Alıntıyı görüntüle