❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Hayır arayıp sorabilirsin gümrük ile hiçbir bağlantıları yok gümrük çıkışında depolarına alıp kargoları kargo firmalarına dağıtıyorlar kimle anlaşmalılarsa.
Aynı şeyi söylemek istedim ancak biraz yanlış bir tabir kullandım İmile dediğimiz firma ''Terminal Hizmet Sağlayıcısı'' olarak geçiyor gümrükten geçen kargoları antrepo adı verilen depolardan alarak Sürat Kargo'ya teslim ediyor.

Şimdiye kadar kontrol edilmesi lazımdı ne durum varsa, 2 haftadır böyle yatması çok saçma

Mng, dhl oldu da poşetler falan hala mng poşeti niye dhl kendi poşetlerini bastırmıyor? İnsanlar alışsın diye herhalde.
Onla alakası yok satıcı firmaların ellerınde poşetler bitmiyor hemen şuanda gelen kargaların %80 dhl poşetli artık.

Aynı şeyi söylemek istedim ancak biraz yanlış bir tabir kullandım İmile dediğimiz firma ''Terminal Hizmet Sağlayıcısı'' olarak geçiyor gümrükten geçen kargoları antrepo adı verilen depolardan alarak Sürat Kargo'ya teslim ediyor.
Evet doğru dediğin şekilde, depo ve dağıtım hizmetleri var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Onla alakası yok satıcı firmaların ellerınde poşetler bitmiyor hemen şuanda gelen kargaların %80 dhl poşetli artık.
Kargoya gittim iki gün önce hala kendileride mng kullanıyordu ama demek ki stok poşetleri bitiriyorlar.

Bu Olamaz awwwwwwww. daha neyi beklıyoz salın bizi awwwww
arkadan millet kamyonları geçiriyor biz klavye geçiremedik

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-07-04 131032.webp
    Ekran görüntüsü 2025-07-04 131032.webp
    44.6 KB · Hit: 110
Destekten dönüş geldi 10 dolar geri ödeme ya da yeni klavye dediler m tuşunu çok kullanmadığımdan düzeltebilirsem düzeltirim düzeltemezsem tuş ataması değiştiririm

Destekten dönüş geldi 10 dolar geri ödeme ya da yeni klavye dediler m tuşunu çok kullanmadığımdan düzeltebilirsem düzeltirim düzeltemezsem tuş ataması değiştiririm
Yeni klavye için imha istediler mi bende A ve enter çalışmıyor yenisi için eskisini video ile imha etmemi istediler

Arkadaşlar TopYou diye bir lojistik firması duydunuz mu vergi çıkartıyor mu birde gümrük kontrol etmeden geçirilen kargolar ne deniyordu ? Hatta shenzenaudio 10$ fazla istemiş böyle kargolamak için.

Hocam m tuşunu nasıl çok kullanmıyor olabilirsin sırf şu mesajında 10 tane var :LOL:
Oyun oynarken kullanmıyorum m1 v5 kullanıyorum ana klavye olarak alüminyum olduğu için taşıma durumunda çizilme ihtimali oluyor onun yerine bunu yedekte tutarım ya da yanda süs olur şuan telefondan yazıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

. Hiç kullanmıyorum ö ye m ç ye ö . yerine de ç yi atarım kullanırım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,864
Üyeler
184,065
Son üye
subdomainemre
Geri