🔥İndirim 🔥NVIDIA 30-40 SERİSİNE 1 AYLIK, 50 SERİSİNE 2 AYLIK ADOBE CREATIVE CLOUD DAĞITIYOR🔥

F4IRFL4Y

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,331
🔥Nvdia App Uygulamasına Girin Ve Kod Kullan Kısmına Tıklayın Karşınıza Çıkacak Hayırlı Olsun🔥

1 aylık Adobe Creative Cloud teklifini şimdi kullanın!

Adobe Creative Cloud, hobi meraklılarından profesyonellere kadar herkesin vizyonunu hayata geçirmesi için sorunsuz bir entegrasyon sağlayan ve Premiere Pro ve After Effects gibi araçları içeren, sektör standartlarında kapsamlı bir yaratıcı araç paketi sunar. Ayrıca tasarımlarınızı hazırlamaya çabucak başlamanıza yardımcı olacak yerleşik şablonlar ve hızla çalışmaya başlayıp becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olan adım adım kılavuzlar da elde edersiniz. Bütün yaratıcı dünyanız, tek bir yerde.

GeForce RTX GPU'nuz ile, RTX hızlandırması ve NVIDIA Studio özellikleri sayesinde, belirli uygulamalarda performans artışları göreceksiniz.

Teklif 17 Haziran 2025'te başlıyor ve 31 Mayıs 2028'de sona eriyor. Teklif, bireylere yönelik Adobe Creative Cloud Pro (Kuzey Amerika) veya Adobe Creative Cloud All Apps (Kuzey Amerika dışında) ilk kez abone olacak kişiler için Dünya Çapında geçerlidir. NVIDIA 30 veya 40 Serisi GPU satın alan veya bu GPU'lara sahip olan müşteriler, 1 aylık Adobe Creative Cloud Pro (Kuzey Amerika) veya Adobe Creative Cloud All Apps (Kuzey Amerika dışında) aboneliği kazanır. Deneme süresinin sonunda, bir ödeme yöntemi sağlamış olmanız durumunda, aboneliğiniz otomatik olarak yenilenir ve aboneliğinizi değiştirmeyi veya iptal etmeyi seçmediğiniz sürece o tarihte geçerli olan abonelik ücreti sizden tahsil edilir. Creative Cloud Pro (Kuzey Amerika) için standart fiyat, yıllık 779,88 ABD doları (yıllık plan, ön ödemeli) veya aylık 69,99 ABD dolarıdır (yıllık plan, aylık faturalandırılır) (Bunun yanı sıra geçerli vergiler/KDV/Mal ve Hizmet Vergisi uygulanır). Adobe Creative Cloud All Apps fiyatı (Kuzey Amerika dışında) yıllık ₺15.796,80 (yıllık plan, ön ödemeli) veya aylık ₺2.082,00'dır (yıllık plan, aylık olarak faturalandırılır) (KDV dahil). Fiyat, yenileme sırasında değişebilir. İptaller, Adobe Hesabı veya Müşteri Desteği üzerinden yapılabilir. Müşteri başına bir abonelik sınırı uygulanır.

Genel şartlar: Yalnızca 18 yaş ve üzerindeki uygun kişiler için geçerlidir. Ambargo uygulanan ülkelerde veya ABD'nin veya yerel otoritelerin ihracat kısıtlamalarına tabi ülkelerde ikamet eden veya bulunan kişiler bu kampanyaya katılmaya uygun değildir. Teklif ve fiyatlar değişebilir. Teklif temlik edilemez, satılamaz, devredilemez, birleştirilemez veya nakit ya da para ya da burada açıkça belirtilmeyen diğer mal ve hizmetler için kullanılamaz. Alıcının ikamet ettiği yerdeki kullanılabilirliğe tabidir. Ek şartlar ve koşullar geçerli olabilir. YASALARIN YASAKLADIĞI VEYA KISITLADIĞI YERLERDE GEÇERSİZDİR.

1751722679314.webp

1751723174639.webp

Son düzenleme:
Gtx 480 i yorganlarin arasından çıkarma vakti geldi

1751723259820.webp

2 aylık verdi bana

30 Ve 40 Serisiimiş Herhalde Oku Güncelledim Konuyu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

gt 1030 var şimdi taksam olur mu
Konuyu Güncelledim Oku
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bütün Nvidia kartlarında geçerli mi