Kick yayınları için ekip arkadaşı arıyorum

bulutic

80+
Reaksiyon skoru
21
Selam! Yayın açmıyorum ama Kick'te yayın yapan bir ekibe katılmak, hafta sonları birlikte oyun oynamak istiyorum.
Şu an genelde CS 2 ve ETS 2 oynuyorum, ekip oyunları favorim.

Hafta sonları müsaitim, uyumlu ve samimi bir ekip arkadaşı arıyorum.
İlgilenenler DM'den yazabilir!

Cs 2 değilde ets2 oynuyorum.

CS2 için gelebilirim. yalnız 10-20 FPS arası oynuyorum ve iyi de sayılmam. @mehmet_sungur anlatabilir.
yine de şansımı deneyeyim, ben de oynayabileceğim birisi arıyorum

Cs 2 değilde ets2 oynuyorum.
sorun yok çok ets 2 oynamıcaz zaten genede oynarızda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

CS2 için gelebilirim. yalnız 10-20 FPS arası oynuyorum ve iyi de sayılmam. @mehmet_sungur anlatabilir.
yine de şansımı deneyeyim, ben de oynayabileceğim birisi arıyorum
olur gel istiyorsan önemli olan fps değil be güzel ekip olup sohbet fln etmek

Selam! Yayın açmıyorum ama Kick'te yayın yapan bir ekibe katılmak, hafta sonları birlikte oyun oynamak istiyorum.
Şu an genelde CS 2 ve ETS 2 oynuyorum, ekip oyunları favorim.

Hafta sonları müsaitim, uyumlu ve samimi bir ekip arkadaşı arıyorum.
İlgilenenler DM'den yazabilir!
beni alabilirsin reis sistem var arkadaş yok diye açmayacak derecedeyim belki senle oynarsak veya ekip kurursak oyunlar oynarız yayının için gerekli oyunları yüklerim sorun yok instadan yazarsın tanışalım konuşalım geleceğin elraeni ve rraenesi olalım JSLSNSÇSMS

ig : omerfekinci

beni alabilirsin reis sistem var arkadaş yok diye açmayacak derecedeyim belki senle oynarsak veya ekip kurursak oyunlar oynarız yayının için gerekli oyunları yüklerim sorun yok instadan yazarsın tanışalım konuşalım geleceğin elraeni ve rraenesi olalım JSLSNSÇSMS

ig : omerfekinci
bende yayın açarımda utanıyom yani

olur gel istiyorsan önemli olan fps değil be güzel ekip olup sohbet fln etmek
mikrofon aldığım zaman sesliye de gelirim. şu an chat'ten sohbet ederiz. platform var mı yoksa oyun içi mi?

Geri