30 euronun üzerinde gümrükkten geçmiyordu hani geçer mi, geçse nasıl bir vergi çıkacak ? 600 falansa ödenir de 30 euroluk ürüne bi 30 daha eklenirse ne olacakyapcak bişi yok knk ödiceksin gümrük ücretini alıcaksın klavyeni
yapcak bişi yok knk alırken düşüncektin ben düşündüm hazırdım da ödemeye o ihtimal için ama olmadı iyiki30 euronun üzerinde gümrükkten geçmiyordu hani nasıl bir vergi çıkacak ? 600 falansa ödenir de 30 euroluk ürüne bi 30 daha eklenirse ne olacak
Alırken düşündüm zaten ben diyorm ki 30 doların üzerindeki ürünler gümrük ten geçiyor mu geçmiyor mu ? Zaten yukarıda ödenir demişim düşünmelik durum mu var burada ?yapcak bişi yok knk alırken düşüncektin ben düşündüm hazırdım da ödemeye o ihtimal için ama olmadı iyiki
e öde knk o zaman problem yokAlırken düşündüm zaten ben diyorm ki 30 doların üzerindeki ürünler gümrük ten geçiyor mu geçmiyor mu ? Zaten yukarıda ödenir demişim düşünmelik durum mu var burada ?
kankam ofansif olmak istemem yanlış anlama da okuduğunu anlamanda sorun olabilir mi sende ? Gümrükten geçicekse yollatıcam zaten onu soruyorum ben de geçiyor mu geçmiyor mu diyee öde knk o zaman problem yok
Benimkini verdiler.2 haftadır kargoya vermediler hocam mail at olmadı ben öyle yaptım bekliyorum
Keşke suya falan soksaydın en temiz imha yoluBenim klavyeyi imha ettim gitti güzelim klavye bataryalarını korkup söktüydüm inş onlar yok die bsi demezler dizimle kırdım Alıntıyı görüntüle
Ne zaman verdin hocam siparişiBenimkini verdiler.