direk 100 tl bakiyemi veriyorHappy sayfasından ulaşabilirsiniz.500tlye 100tl money diyor fakat money uygulamasına kodu girerseniz direkt 100tl veriyor
6 tane kodu aynı anda kullanabiliyor muyuz yani bu kodlar tek tek 100 lira mı ediyormax girme sınırı 10. 1000 lira yani. migros yemek hariç diğer migros kategorilerinde geçiyor. red premiumlulara 6, redlilere 3, normallere 1 tane veriyor.
Tek siparişte oluyo hocam maalesef ayrica opet koduda var 1000tl ye 200tl benzin veriyor kullanayacak olanlar lütfen mesaj olarak atabilirmi6 tane kodu aynı anda kullanabiliyor muyuz yani bu kodlar tek tek 100 lira mı ediyor
hocam peki alt sınırı var mıTek siparişte oluyo hocam maalesef ayrica opet koduda var 1000tl ye 200tl benzin veriyor kullanayacak olanlar lütfen mesaj olarak atabilirmi![]()
evet . Money uygulamasnda dijittal kod kullan diyince bakiye olarak 100 tl geliyor. 6ttaneye 600 lira gelir.6 tane kodu aynı anda kullanabiliyor muyuz yani bu kodlar tek tek 100 lira mı ediyor
app olan uygulama mı yoksa siteden de money uygulamasını kullanabiliyor muyuzevet . Money uygulamasnda dijittal kod kullan diyince bakiye olarak 100 tl geliyor. 6ttane 600 lira gelir.
ben uygulamadan yaptım. sitede dijital kod girme kısmı varsa ordan da olurapp olan uygulama mı yoksa siteden de money uygulamasını kullanabiliyor muyuz
bilgiler için teşekkürler hocam, siz 6 kodu da kullanıp 600tl bakiye elde ettiniz miben uygulamadan yaptım. sitede dijital kod girme kısmı varsa ordan da olur