İntelin sadece Hx modellerinde oluyor diye biliyordumbakım da önemli de thermal throttle engellemenin yolu var watt limit ile
İntelin sadece Hx modellerinde oluyor diye biliyordumbakım da önemli de thermal throttle engellemenin yolu var watt limit ile
yok hocam tüm cihazlara watt limit konulabiliyor.İntelin sadece Hx modellerinde oluyor diye biliyordum
Normalde kilitli diye biliyordum. İyiymişyok hocam tüm cihazlara watt limit konulabiliyor.
Undervolt kilitli olabiliyor evet, ama watt limit dediğim gibi tüm cihazlarda geçerliNormalde kilitli diye biliyordum. İyiymiş
45 nasıl olmuyor hocam sistem kabul mu etmiyor ?hocam 45 olmuyor. 40 ya da 48 oluyor hangisini yapmalıyım ?
şu kısımları demiştim hocam
diğer clamp'ı tiklemeli miyim, birde iki değeride 45 yapayım değil mi hocam ? Turbo time ı 56 ya çektim.şu kısımları demiştim hocam
Alıntıyı görüntüle
turbo time kısmına dokunmayın hocam o ayar farklı çünkü. Clampı tikleyin evet 45 yapındiğer clamp'ı tiklemeli miyim, birde iki değeride 45 yapayım değil mi hocam ? Turbo time ı 56 ya çektim.
sorun gözükmüyor, birde ana sekmeden ''BD PROCHOT'' tikini kaldırın save basın program arkada açık kalsın oyunlarda deneyin bakalım drop girecek miAlıntıyı görüntüleApply bastım. Bir sorun yok değil, değil mi hocam