Çözüldü✓ Sistemimi nasıl yükseltebilirim ?

Reaksiyon skoru
30
Arkadaşlar Sistemimi ekran kartı ellemeden nasıl yükseltebilirim
Sistemim
Ryzen 5 5600
Xpg 8x2 16 gb ram
500gb m2 ssd
msi gtx 1060 6gb gamingX
Akvaryum kasa 10 fan rgb
600 w msi mag psu 80+

Arkadaşlar Sistemimi ekran kartı ellemeden nasıl yükseltebilirim
Sistemim
Ryzen 5 5600
Xpg 8x2 16 gb ram
500gb m2 ssd
msi gtx 1060 6gb gamingX
Akvaryum kasa 10 fan rgb
600 w msi mag psu 80+
Bütçen ne ve burda en yüksektilmesi gereken şey ekran kartı diğerlerinin bi faydası olmaz

Bütçe belirtme şansın var mı?

10k hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ekran kartından memlunum hocam cidden
Hocam ekran kartından memnunsunda senin işlemcin zaten ekran kartına göre yüksek şuan bu durumda ekran kartını yükseltmen gerekiyor işlemciyi dahada yükseltsen sadece dsrboğazı arttırmış olursun

Hocam ekran kartından memnunsunda senin işlemcin zaten ekran kartına göre yüksek şuan bu durumda ekran kartını yükseltmen gerekiyor işlemciyi dahada yükseltsen sadece dsrboğazı arttırmış olursun
işlemciyi yükseltsek olmaz mı ?

Hocam anlattığım gibi şuan zaten işlemciniz ekran kartına oranla daha güçlü ve buda darboğaza sebep oluyordur muhtemelen dahada yükseltseniz darboğaz artmaya başlar hatta drop bile yiyebilirsiniz
5700X bu işlemciyle yaparmı hocam

okuyorum hocam ekran kartını yeni aldım ondan degiştirmeyi istemiyorum
R5 5600 aldıysan ekran kartını 3060 3070 serisine kadar çıkarman lazım ki darboğaz olmasın ddr4e fazla yükseltme yapılmaz max yapacağın söylediğimiz gibi ekran kartını yükseltmek olur işlemcin yeterli dd4 için

işlemciyi yükseltsek olmaz mı?

Hocam işlemciyi yükseltmek gereksiz şuan için yeterli Alperenko hocamın dediği gibi darboğazı arttırırsın en mantıklısı ekran kartını yükseltmek olacaktır

Geri