Pervaz 80+ Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 124 Reaksiyon skoru 28 7 Temmuz 2025 #1 yurtdışından gelirken yanımda kaç telefon getirebilirim? (kutulu yada kutusuz farketmez)
submititle 80+ Katılım 2 Mart 2025 Mesajlar 92 Reaksiyon skoru 26 7 Temmuz 2025 #2 bu kural son birkaç senede baya bi değişti sanırım. ben de merak ediyorum. almanyadaki kuzenlerden 2. el iphone isteyeceğim.
bu kural son birkaç senede baya bi değişti sanırım. ben de merak ediyorum. almanyadaki kuzenlerden 2. el iphone isteyeceğim.
Pervaz 80+ Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 124 Reaksiyon skoru 28 7 Temmuz 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 submititle yazmış: bu kural son birkaç senede baya bi değişti sanırım. ben de merak ediyorum. almanyadaki kuzenlerden 2. el iphone isteyeceğim. Devamı için tıklayın... benim bildiğim bir tane kutulu getirme hakkımız var ama kutusuz hakkında bi fikrim yok
submititle yazmış: bu kural son birkaç senede baya bi değişti sanırım. ben de merak ediyorum. almanyadaki kuzenlerden 2. el iphone isteyeceğim. Devamı için tıklayın... benim bildiğim bir tane kutulu getirme hakkımız var ama kutusuz hakkında bi fikrim yok