Kasiyer kız bana gıcıkmı

BENBİLGECANDEDE

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
423
Bi kasiyer kız var bana gıcıkmı olmuş birazda deli bi tip gibi neyse mesela 2 kere farklı marketin ekmeğiyle girdim mesela soruyo 2 sindede ekmek nerden falan sanki ekmek çalcam devamlıda müşterisi olduğum yer neyse bugün gittim ekmeksiz parayı önüne bıraktım diyo parayı atma falan elinemi verseydim ne ayak bu

Bi kasiyer kız var bana gıcıkmı olmuş birazda deli bi tip gibi neyse mesela 2 kere farklı marketin ekmeğiyle girdim mesela soruyo 2 sindede ekmek nerden falan sanki ekmek çalcam devamlıda müşterisi olduğum yer neyse bugün gittim ekmeksiz parayı önüne bıraktım diyo parayı atma falan elinemi verseydim ne ayak bu
kasiyere niye bu kadar takıldın salla geç zaten çalışma saatleri fazla sinirli olması normal

onu sorması normal kanka ama uyuz olduysan sen gitme

Allah'ın sıcağında kimin ne yapacağı belli olmaz. Salla boşver.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,264
Üyeler
183,085
Son üye
alpk.
Geri