1440p Monitör önerisi

Usta öneri yaptın eyvallah, neden önerdiğin monitörün başka insanların önerdiği monitörden iyi olduğunu iddia etmenin sebebini sormam rahatsız etti? Niye böyle pişkin pişkin alınır "alınmaz demem yetmiyormu" gibisinden laf ediyorsun? Anlı'nın ortasında "monitörlerin ilahı" gibi bir şey yazıyorda bizmi görmedik düzgün insan gibi sebep soruyoruz.. saygılar.
Her monitör için çok fazla soru soruyorsun, iyi olana alınır kötü olana veya f/p olmayana alınmaz diyorum. Burada bedavadan sana yardımcı oluyorum, biraz anlayış göstersen ne olur sanki? Tek tek her monitör hakkında şunun şurası iyi veya burası iyi diyemem. Alma diyorsam ele işte illa sebebini öğrenmek zorunda mısın?

Her monitör için çok fazla soru soruyorsun, iyi olana alınır kötü olana veya fp olmayana alınmaz diyorum. Burada bedavadan sana yardımcı oluyorum, biraz anlayış göstersen ne olur sanki?
Dostum burda kim para karşılığı birisine yardım ediyor? Ben birisine yardım ederken para vermiyorum, diğerleride bana yardım ederken para vermiyor. Mal alırken sorgulamaz mısın iyi mi? kötü mü? Sana şahsi olarak sorduğum 2 soru var.

1- bu monitör iyi mi? : renk parlaklık zart zurt iyi diye cevap verdin

2- adamın birisi başka bir şey öneriyor: benim önerdiğim daha iyi diyorsun neden diye sorulunca pişkin pişkin cevap veriyorsun.

Arada nerden baksan 2200Tl fark var, afedersiniz kimse boşaltım sistemini çalıştırmak için lavaboya gittiği zaman besinlerin oksitlenmiş kalıntısı yerine para çıkarmıyor, umarım anlata bilmişimdir saygılar..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alma diyorsam ele işte illa sebebini öğrenmek zorunda mısın?
Bende diyorumki alnında monitör ilahı mi yazıyor? Niye üstten üstten konuşuyorsun? Birisine bunu al diyorsun neden diye sorunca al diyorsan al, benim dediğim olur ben bilirim! :D

Dostum burda kim para karşılığı birisine yardım ediyor? Ben birisine yardım ederken para vermiyorum, diğerleride bana yardım ederken para vermiyor. Mal alırken sorgulamaz mısın iyi mi? kötü mü? Sana şahsi olarak sorduğum 2 soru var.

1- bu monitör iyi mi? : renk parlaklık zart zurt iyi diye cevap verdin

2- adamın birisi başka bir şey öneriyor: benim önerdiğim daha iyi diyorsun neden diye sorulunca pişkin pişkin cevap veriyorsun.

Arada nerden baksan 2200Tl fark var, afedersiniz kimse boşaltım sistemini çalıştırmak için lavaboya gittiği zaman besinlerin oksitlenmiş kalıntısı yerine para çıkarmıyor, umarım anlata bilmişimdir saygılar..
Pişkin pişkin cevap verdiğim falan yok. Diyorum ki g274qpf e2>gs27qa. Önceki mesajlarda da ktc, lenovo, samsung ve msi hakkında bilgi verdim. Bu böyle gigabyte, aoc, philips diye gidecek. Sadece zaman kaybediyoruz. Sen ihtiyacın olan özellikleri söyleyeceksin bende sana o fiyat bandında en iyisi olanı söyleyeceğim. Bu kadar basit. Uzatıp yok şunun şurası neden iyi veya kötü dersek bitmez bu iş. Zaten önceki mesajlarda defalarca açıklama yapmışım, buradan durumu anlayıp bu model için daha iyi dediyse bir bildiği var demek lazım. Neden diye sormak zaman kaybına giriyor. Mağazadaki çalışanlar bu kadar detay vermiyor, benden her monitör için inciğine cıncığına kadar bilgi bekleme. Forumda kaç kişi zaten inceleme sonuçlarını paylaşıp bilgi veriyor zaten? Monitörü sorgulayabilirsin bundan doğal bir şey yok sonuçta para veriyorsun ama benim demek istediğimi gayet iyi anladın sen.

Pişkin pişkin cevap verdiğim falan yok. Diyorum ki g274qpf e2>gs27qa. Önceki mesajlarda da ktc, lenovo, samsung ve msi hakkında bilgi verdim. Bu böyle gigabyte, aoc, philips diye gidecek. Sadece zaman kaybediyoruz. Sen ihtiyacın olan özellikleri söyleyeceksin bende sana o fiyat bandında en iyisi olanı söyleyeceğim. Bu kadar basit. Uzatıp yok şunun şurası neden iyi veya kötü dersek bitmez bu iş. Zaten önceki mesajlarda defalarca açıklama yapmışım, buradan durumu anlayıp bu model için daha iyi dediyse bir bildiği var demek lazım. Neden diye sormak zaman kaybına giriyor. Mağazadaki çalışanlar bu kadar detay vermiyor, benden her monitör için inciğine cıncığına kadar bilgi bekleme. Forumda kaç kişi zaten inceleme sonuçlarını paylaşıp bilgi veriyor zaten? Monitörü sorgulayabilirsin bundan doğal bir şey yok sonuçta para veriyorsun ama benim demek istediğimi gayet iyi anladın sen.
Tamam hocam siz bilirsiniz en iyisini önerdiğiniz ilk monitörü sorgusuz sualsiz alacağım teşekkürler hayırlı günler

Bende diyorumki alnında monitör ilahı mi yazıyor? Niye üstten üstten konuşuyorsun? Birisine bunu al diyorsun neden diye sorunca al diyorsan al, benim dediğim olur ben bilirim! :D
Sen beni yanlış anlıyorsun, diyorum ki zaman kaybediyoruz. Ben zaten baktım ve bu daha mantıklı diyorum. Senin istediğin 6-9k bandındaki tüm monitörlerle alakalı tek tek bilgi vermem. Forumda onlarca insan monitör konusunda yardım istiyor. Herkese tek tek tüm markalarla alakalı her defasında açıklama yapmakla uğraşamam. Tüm günümü alır. Sen 1 kere monitör alacaksın doğal olarak 1 gününü komple ayırabilirsin ama ben her konuştuğum kişiye tüm günümü veremem. Benim açımdan da bakarsan hak vereceğini düşünüyorum.

Sorgusuz sualsiz almana da gerek yok, Gigabyte haricinde her modelle alakalı bilgi verdim zaten. Bir tek Gigabyte için gerek yok diyerek geçtim. Hiç açıklama yapmıyormuşum gibi lanse ediyorsunuz. Diyecek söz bulamıyorum, pes doğrusu.

İnsanlar böyle işte, birine sürekli yardımcı olursan onu senin görevinmiş gibi kabul ediyor. Eğer yok dersende senden kötüsü yok. :D İki saattir emek verip uğraş sonra 1 kere yok de pişkin, çok bilmiş veya monitör ilahı mı oluyorsun diye cevap veriyorlar. Ne gerek var zamanını harcayıp burada yardımcı oluyorsun değil mi? Bırak ne biliyorsa onu alsın.

Son düzenleme:
Sen beni yanlış anlıyorsun, diyorum ki zaman kaybediyoruz. Ben zaten baktım ve bu daha mantıklı diyorum. Senin istediğin 6-9k bandındaki tüm monitörlerle alakalı tek tek bilgi vermem. Forumda onlarca insan monitör konusunda yardım istiyor. Herkese tek tek tüm markalarla alakalı her defasında açıklama yapmakla uğraşamam. Tüm günümü alır. Sen 1 kere monitör alacaksın doğal olarak 1 gününü komple ayırabilirsin ama ben herkese tüm günümü veremem. Benim açımdan da bakarsan hak vereceğini düşünüyorum.
Bak şimdi gayet normal konuşuyorum,

1- tek tek bilgi istemedim orda sana sorduğum 2 monitör var abartıya hiç gerek yok.

2- sadece > işareti koyup adamın kafasını karıştırmaya da gerek yok, sebep sormak gayet normal bir şey, kıllık ile alakası yok.

3- ben bilirim arkadaş! Tavrını takılıyorsun, soruyorum ki insan gibi neden, ben bilirim..
Şuan aktif toplasan 2 3 monitör yardımı isteyen kullanıcı var.

Klavye üstünde belki kendini tam ifade edemedin belki ben edemedim, Bende seni anlıyorum sende beni anla. Ben yinede önerin için teşekkür ediyorum attığın monitör hoşuma gitti🏳️

nasıl bir değişiklik olmuş hocam
G2724D zaten renk gamutu olarak muadillerinden zayıf bir modeldi. Zamanında popüler olmasının sebebi +400-450nit parlaklık ve 1400:1 kontrast oranı sunmasıydı. Yeni model söylentiye göre 250-300nit arası bir parlaklık ve 800:1-850:1 civarı kontrast oranıyla geldiği yönünde. Böyle bir durumda giriş seviye 2k 180hz ips'ten farkı kalmıyor. R27QE zaten yakın fiyatta 1400:1 kontrast oranı, 370nit parlaklık ve daha iyi renk gamutu sunuyor zaten. Aradaki renk gamutu farkını parlaklığa tercih etmek daha mantıklı. Ki eskiden kullanılan panel kalitesi de lenovo da oxide tft iken dell de a-si tft. Güncel panel daha da kötü deniyor.

Geri