Gamegaraj altın kasa kullansa bile güvenmem artık, Monster ne ise Gamegaraj da o dur. Kesinlikle uzak durulması gereken bir marka ve laptoplardır; GAMEGARAJ, MONSTER, HP VİCTUS+OMEN, EXCALİBUR, LENOVO LOQ, ACER NİTRO 5.... Bunları alan lütfen bana 25mt den fazla yaklaşmasın. ŞUNU BİLİN ARTIK ŞUNU LAPTOP DÜNYASINDA YA 6 AY KALIRSIN YADA TAHT KURARSIN. Çoğu insan 6 ay sonra bozulacağını bile bile gidip sırf ekran kartı yüksek diye s1kt1rb0ktan Laptoplar alıyor. DAM kuralını çiğnedin mi 6 ay sonra yeni laptop aramaya başlarsın DAM Kuralı DELL, ASUS, MSI. Bunu babalar bilir pc den harbi dayak yiyen babalar bilir laptopda bu 3 markaya sırtını yaslayacan Asus la MSI yi anca ısınıyor diye eleştirirler ulan adam Urfada yaşıyorsa o 40-45 derecede laptop kapalıyken bile sıcaktır ** Adanada yaşıyorsa o 40 derecede laptobun kapalı hali buzu eritir!! Başka da bir b0k atamazlar bu 3 markaya bu forumları Monster gibi markalardan dayak yiyip gelip burada ağlayanlar için kullanıyorum hoşuma gidiyor artık

birisi technopat'ta Lenovo Loq aldı alma demiştim ben ama technopatın kalitesiz kitlesi kalitesiz ürün önerir bana da sen anlamıyorsun herkes öneriyor sen fazla konuşma bundan sonra falan bişey dedi, çocuğa zorla lenovo loq aldırttılar çocuk 3 ay sonra baktım forumda lenovo loq almayın aldırtmayın diye başlık açmıştı. bende "

" emojisi bırakmıştım foruma. Neyse uzatmaya değmez DAM kuralı diye bir şey var o kuralı çiğneme rezil olma kral. Deseler Acer nitro RTX5070 Ti mi Asus Tuf RTX 4060 mı asusu seçerim.