🔥İndirim Acer Nitro V15 İ7 13.nesil ve RTX 4050 (29.999TL)

furkangorur

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,090
4050ler genellikle i5 12 veya 13.nesil oluyor bu ürün ise i7 13.nesil.

Bu fiyata daha iyisi yok. (Lenovo olanı söylemeyin HX işlemcili ve i5 12.nesil. Anakart yanma olayı var)

kasası sorunlu ve ekranı kötü v serisi alınmaz.
ekranı %45 NTSC bu fiyat bazında en iyi ekran lenovo da ama i5 12.nesil ve HX işlemcili. Anakart yanma sorunu var.

Başka alternatifiniz var mı? link alabilir miyim.

ekranı %45 NTSC bu fiyat bazında en iyi ekran lenovo da ama i5 12.nesil ve HX işlemcili. Anakart yanma sorunu var.

Başka alternatifiniz var mı? link alabilir miyim.
bu seri tn diye hatırlıyorum ips miş. ama yine kurtarmaz kasası ısınma sorunlu.

bu seri tn diye hatırlıyorum ips miş. ama yine kurtarmaz kasası ısınma sorunlu.
başka öneriniz var mı bu fiyat bazında daha iyisi onu diyorum. Her laptopta ısınma sorunu var

her laptopta yok birader. ha bir de ekran kartı 60 watt. rtx 4050 olmasının bir anlamı kalmıyor çok güçsüz. alternatifim yok.
her laptopta var. Oyun sırasında ısınmayan laptop göstersene? 100bine laptopta alsan o laptop ısınacak.
Ekran kartı 75w.

Daha iyisi varsa link at diyorum sıcak fırsat konusu bu. Bazı şeyler göz ardı edilmeli özellikleri iyi. Kusursuz ürün yok.

HP alsan hall sensör
Lenovo alsan anakart yanma

ne kaldı başka? MSI da fat kasa diyorlardı.

her laptopta var. Oyun sırasında ısınmayan laptop göstersene? 100bine laptopta alsan o laptop ısınacak.
Ekran kartı 75w.

Daha iyisi varsa link at diyorum sıcak fırsat konusu bu. Bazı şeyler göz ardı edilmeli özellikleri iyi. Kusursuz ürün yok.

HP alsan hall sensör
Lenovo alsan anakart yanma

ne kaldı başka? MSI da fat kasa diyorlardı.
ısınma farklı ısınınca performans düşmesi farklı. sorunsuz modeller ya da az sorunlu modeller var. acer nitro v15 serisi sorunlu bunu mısırdaki sağır sultan bile biliyor. üreticisi senmişsin gibi savunma. ekran kartı 60w.

4060 13620h modelini kullanıyorum. Cpu ısınıyor. Turbo modu veya watt sinirlayarak 80 dereceyi geçmiyor. Ekran kartı 70 derece üzerinde 2 saat sonunda çıktığını gördüm. Kasa ekran eh işte. 4050 de aynı hoparlör var mı bilmiyorum ama ses kalitesi gerçekten çok beğendim.

sorunsuz modeller ya da az sorunlu modeller var. acer nitro v15 serisi sorunlu bunu mısırdaki sağır sultan bile biliyor. üreticisi senmişsin gibi savunma. ekran kartı 60w.
1751992265596.webp

Tamamdır paşa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,136
Üyeler
184,737
Son üye
Killhoray
Geri