Çıkma teklifi Acill yardım

Reaksiyon skoru
125
Konu basit 12 yaşında değilim 26 yaşında adamım ama danışmam gerekiyor size deli gibi istediğim bir kıza çıkma teklif edeceğim klasik her zaman iyidir çiçeğimiz hazır ve not olarak şunu düşünüyorum (sadece bir hayatım var ve bunu seninle geçirmek istiyorum) düşünceleriniz nedir daha iyi yazılar çıkar mı?

Edit şu da var kafada(nefes aldığım sürece sana sadece sevgili değil,düştüğünde elinden tutan bir el,yorulduğunda yaslanacağın bir omuz olacağım)

evlilik teklifi mi

Yok be dostum çıkma,o günleri görebilecek miyiz bakacağız
notun evlilik teklifi gibi onu diyorum seni seviyorum falan yaz, verdikten sonrada konuşmaya başla notu okuduktan sonra şaşırır zaten sende kendini açıklarsın.

notun evlilik teklifi gibi onu diyorum seni seviyorum falan yaz, verdikten sonrada konuşmaya başla notu okuduktan sonra şaşırır zaten sende kendini açıklarsın.
Kız biraz bu tarz şeylerden hoşlanıyor ama bana da ağır kaçıyor böyle şeyler ama el mecbur 2. Mesaj aslında evlilik tadında değil

böyle şeyler yazarsan ya da dersen varoş ve saf durumuna düşersin olacağı varsa da olmaz.

Direkt kahve içmeye çağır o sırada senden hoşlanıyorum falan de daha mantıklı

Konu basit 12 yaşında değilim 26 yaşında adamım ama danışmam gerekiyor size deli gibi istediğim bir kıza çıkma teklif edeceğim klasik her zaman iyidir çiçeğimiz hazır ve not olarak şunu düşünüyorum (sadece bir hayatım var ve bunu seninle geçirmek istiyorum) düşünceleriniz nedir daha iyi yazılar çıkar mı?

Edit şu da var kafada(nefes aldığım sürece sana sadece sevgili değil,düştüğünde elinden tutan bir el,yorulduğunda yaslanacağın bir omuz olacağım)
kral biraz yavaş ol o nasıl not sanki evlenme teklifi, senin yerinde olsam sadece kahve içmeye davet ederdim ve sohbet ederdim, bak buraya dikkat et yemek yemeye değil kahve içmeye davet edecen çünkü insanlar genelde karnını doyururlar 2dk sonra giderler ama kahvenin amacı sohbettir o yüzden önce sadece kahvenizi için sohbetinizi edin eğer iyi giderse sonra tekrar buluşursunuz.

Kızla yakınsın arada bir şeyler var değil mi hiç tanımıyorum deme sakın

aşırı abartı olmuş

Son düzenleme:
Bu çıkma teklifi değil evlilik teklifi olmuş hocam resmen üstelik not falan direk boşver bence nota yazcaklarını kendi ağzınla söyle dilin yokmu boş yere abartmaya kasmaya gerek yok ne kadar sade okadarda iyidir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,719
Üyeler
184,208
Son üye
meraydın2512
Geri