🔥İndirim 🔥🔥 GETİRFİNANS/İSTANBUL KART 1000TL KAZAN 🔥🔥

burada 7 tl kesiyor burayı nası yaptın?

Bir de bunu nasıl yapıyoruz Nays'ta?
burdaki istanbul kart bilgilerini naysa gir para yükleme ve banka kartını seç ordan kart bilgilerini gir ( kartı kaydetmeyin hata veriyor manuel olarak girin)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben istanbulkarta 5000 TL attım istanbulkart ibanıma yani. sonrasında da o 5000 TL yi geri çektim ama getirpara gelmedi
yok hocam getirfinansa attığınız 5k nakiti getirfinans sanal kart ile kartla yükleyin istanbul kart uygulamasına iban olarak değil

Ekler

• 1752001997983.webp
    1752001997983.webp
    71.5 KB · Hit: 64
burdaki istanbul kart bilgilerini naysa gir para yükleme ve banka kartını seç ordan kart bilgilerini gir ( kartı kaydetmeyin hata veriyor manuel olarak girin)

yok hocam getirfinansa attığınız 5k nakiti getirfinans sanal kart ile kartla yükleyin istanbul kart uygulamasına iban olarak değil
hocam bi pm bakar mısınız. herkesin kafası karıştı :)

getirfinans hesabı açılmıyor şaka gibi kurye geldi sistemsel hata var dedi fln açılmadı benim şansım işte :D

@freygasm N11'de geçerli değil sanırım, hiçbir yerde göremedim öyle bir bilgi.
N1de getire üye olduğunuz no ile üye olursanız getir para kullanmak ister misiniz diye bir seçenek çıkıyor, önceki getir finans konularında da görebilirsiniz.

N1de getire üye olduğunuz no ile üye olursanız getir para kullanmak ister misiniz diye bir seçenek çıkıyor, önceki getir finans konularında da görebilirsiniz.
N11 getire ait zaten, getir paranın geçtiği tek platform o yüzden

istanbul kart ile naysa yükleyip getire geri atın 6.32 de kesmez ben öyle yaptım

n11 de kullanamıyorum hocam nasıl yapacağız
.

N11 getire ait zaten, getir paranın geçtiği tek platform o yüzden
sen n11 den puanla alışveriş yaptın mı?
müşteri temsilcisi öyle bişey yok dedi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,963
Üyeler
183,497
Son üye