🔥İndirim 🔥🔥 GETİRFİNANS/İSTANBUL KART 1000TL KAZAN 🔥🔥

Bu işlem kısıtı ne kadar sürede kalkıyor bilen var mı? 3 kere yaptım arka arkaya 4.ye izin vermedi

heh işte naysa çek ordan kendine salla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben ilk getirfinans 350 kampanyasında n11den harcamıştım ama bu sefer yapamadım numaralar aynı
Ben de ilkinde yapmıştım şuankini harcamadım ama n11 hala getirin oluyor olması gerek, getir kartı ekleyip ödeme yapabiliyorsunuzdur belki (oradaki puanı nakit olarak sayıyordur vs)

ben sadece İstanbulkart dijital hesaba para atabiliyorum, istanbulkarta yüklememe izin vermiyor getirfinanstan

Ben de ilkinde yapmıştım şuankini harcamadım ama n11 hala getirin oluyor olması gerek, getir kartı ekleyip ödeme yapabiliyorsunuzdur belki (oradaki puanı nakit olarak sayıyordur vs)
N11 canlı destek ilişkilerinin kesildiğini söyledi

N1de getire üye olduğunuz no ile üye olursanız getir para kullanmak ister misiniz diye bir seçenek çıkıyor, önceki getir finans konularında da görebilirsiniz.

N11 getire ait zaten, getir paranın geçtiği tek platform o yüzden

.
Gecmiyor hocam numara e posta ayni secure asamasina kadar geldim oyle bir sey cikmadi

denedim olmuyor hocam canlı destekde kaldırıldı diyor en iyisi getirde yemek söylemek beleşten 1k tertemiz

Olmuyor, 500 500 yapmak gerekiyor

Unlucky olmuş o zaman :/
neden olmasın ki sitede sadece %20si geri iade diyor 500 500 diye bi ibare yok ki?

hocam 1000tl yi kazanınca istanbulkarttan kendi paramızı geri getirfinansa çekersek puanlar geri gidiyor demi siz orayı nasıl yaptnz
istanbulkartta iban'a transfer var

Hallettik 🙏🏽
IMG_5886.webp

Geri