🔥İndirim 🔥🔥 GETİRFİNANS/İSTANBUL KART 1000TL KAZAN 🔥🔥

Baska yolu var mi bildiginiz yemek mi soyleyebiliyoruz sadece ??
Online alisveriste kullanabilsem iyi olurdu
YEMEK VE getirbüyükte vs geçerli
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

hocam 1000tl yi kazanınca istanbulkarttan kendi paramızı geri getirfinansa çekersek puanlar geri gidiyor demi siz orayı nasıl yaptnz
hayır gitmiyor istanbulkarttan ibanınıza geri çekin geçin

Aynı kampanya Starbucks Mobil App içinde geçerli oraya da atıp geri çekebilir miyiz acaba?

N11 kullanabilen var mı?

Aynı kampanya Starbucks Mobil App içinde geçerli oraya da atıp geri çekebilir miyiz acaba?
Aylık sınır var zaten, en fazla 1.000 TL GetirPara kazanılabiliyor, o yüzden şu an yapsan da kazanamazsın. Starbucks'a atılan para geri çekilebiliyor mu onu da bilmiyorum.

10-15 kez denedim ancak KYC'nin en sonunda bu hatayı veriyor :(

1000164115.webp

İşlem kısıtı ne zaman geçiyor bilen var mı?
Ben de aynı şekilde işlem kısıtı yedim sonrasında burdan bir arkadaş nays ile yapılabildiğini söyledi. Getirden İstanbul karta, İstanbul karttan sanal kart ile naysa, naystan iban transferi ile getire. Böyle yapabildim işlem kısıtı yediğim halde.

getirparaların kullanım süresi var mı ? bileniniz çıkar mı ? haftasonu agalara bi yemek söyleyecem :D

ilk getirfinansa 500 tl atıp ondan istanbul karta atıp ordan naysa çekip böyle döngüyle 5k mı yapmamız lazım

Ben de aynı şekilde işlem kısıtı yedim sonrasında burdan bir arkadaş nays ile yapılabildiğini söyledi. Getirden İstanbul karta, İstanbul karttan sanal kart ile naysa, naystan iban transferi ile getire. Böyle yapabildim işlem kısıtı yediğim halde.
Eyvallah istanbulkartın sanal kartıyla yapınca oldu. Konuyu açan arkadaşa da teşekkürler

Eyvallah istanbulkartın sanal kartıyla yapınca oldu. Konuyu açan arkadaşa da teşekkürler
şimdi yapıcam da getirfinans hesabım var şimdi istanbulkart hesabı açıp getirfinansa naystan 500 tl atıp ordan istanbulkarta geri nays a mı yapmam lazım

10-15 kez denedim ancak KYC'nin en sonunda bu hatayı veriyor :(

Alıntıyı görüntüle
Hocam android cihazlarda kyci resmen işkence çektirecek şekilde yapmışlar. Ben de kendi android cihazımdan yapamadım. Evdeki iphone cihazdan yaptım. Ama cihaz değiştirdiğim için de 212 153 00 00'ı (alo 153) aradım iphone cihazda tekte oldu.

Geri