❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Bende almıştım onu çoğu kişiye vergi çıkmıştı banada 600 lira gibi bir şey çıkmıştı
200tl çıkan bile vardı hocam keyiflerine göre takiliyorlardi o ara
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kaç paraydı klavye
Normalde klavye kampanya ile bedevaya gelmişti faturadada 5 dolar gözüküyordu faturayida kontrol ettim. Normalde 30 yada 40 dolar felandı galiba

Klavye sarjı su gibi çekiyor %80 oluyor 1 gün kullanıyorum %53 e düşüyor. (Ekranı en az Led yanıcak şekilde ayarlıyorum)

Ayrıca klavye uyku moduna geçtiğinde Aula gibi hızlı çalışmıyor. Bazen mesaj yazarken ilk harfi yazmıyor.

1000135882.webp

Ben daha düşük fatura kesin diye mail atmıştım bunlar normal ücreti üzerinden fatura kesmiş epomaker😭

Klavye sarjı su gibi çekiyor %80 oluyor 1 gün kullanıyorum %53 e düşüyor. (Ekranı en az Led yanıcak şekilde ayarlıyorum)

Ayrıca klavye uyku moduna geçtiğinde Aula gibi hızlı çalışmıyor. Bazen mesaj yazarken ilk harfi yazmıyor.
Şarj olayı bende de benzeri var başta çok hızlı bitiyor örneğin şarja takıyorum en fazla 92 fln oluyor 80 e kadar fln hızlı bitiyor ama ondan sonra normale dönüyor . Uyku modunda da başta epomaker yazisi en sona geldikten sonra klavye çalışıyor

Fena söveceğim yani artık neyi bekletiyor bu gümrükçüler böyle saçma bir iş olabilir mi

size kötü bir haberim var hocalarim gümrükteliker garanti şekilde 1 ay gelmez en az 1 ay maximum gelmeme ihtimalide var

Geri