❌İndirim Bitti! (Türkiye'ye Satış Durduruldu !) EPOMAKER DynaTab 75X 32 Dolar

Beyler bende shenzenden kulaklık almıştım ve bana böyle bir geri dönüş yaptılar çok ağır patladık galiba

Ekler

• 1752043749188.webp
    1752043749188.webp
    85.7 KB · Hit: 115
yunexpress ile iletişime nasıl geçebiliriz? bunların mailleri felan nedir

Yeni ürünlerde durum ne acaba geçiyor mu elimde mchose g75 pro var satıp farklı bir ürün almak istiyorum da geçiyor mu

gümrükten tanıdık ve bilgi sorup sorusturmasi
30 gün gelmemesini geçtim bazılarına sağlam geliyor bazılarına bozuk. Onu bilmek istiyorum bozuk geleceğini bilsem manyetik klavye alıcam bekletiyorum sırf şu klavye gelsin diye. Abi Trde her iş bölümünün bir müdürlüğü var ki çözümler hızlı olsun bu adamlar gidip direkt mehmet şimşeğe sormak için 1 ay sonrasına randevu mu aldı ne yaptı

30 gün gelmemesini geçtim bazılarına sağlam geliyor bazılarına bozuk. Onu bilmek istiyorum bozuk geleceğini bilsem manyetik klavye alıcam bekletiyorum sırf şu klavye gelsin diye. Abi Trde her iş bölümünün bir müdürlüğü var ki çözümler hızlı olsun bu adamlar gidip direkt mehmet şimşeğe sormak için 1 ay sonrasına randevu mu aldı ne yaptı
gumrukle ilgisi yok konunun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam simdi imile lojistik urunleri alip surata veriyordu ya imile çekilince aradan hicbir kargo firmasi urunleri sahiplenmiyor orda sap gibi duruyor ya ptt alcak yada orda kalicak 3 ay yunexpress düzelticek durumu en kotu ihtimalde yunexpress tamamen çekilip urunlerin hepsinin gumrukte kalmasi

Geri