sendegitunutbeni
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 625
şuanin üstüne 1 ay diyorum .dZaten 2 hafta oldu![]()
şuanin üstüne 1 ay diyorum .dZaten 2 hafta oldu![]()
dedigim gibi imkani yoksize kötü bir haberim var hocalarim gümrükteliker garanti şekilde 1 ay gelmez en az 1 ay maximum gelmeme ihtimalide var
Bilginin kaynağı nedirsize kötü bir haberim var hocalarim gümrükteliker garanti şekilde 1 ay gelmez en az 1 ay maximum gelmeme ihtimalide var
Hayırlısı yapacak bir şey yokPatladım sıkıntı baba ya bir sürü kargo var adamlar singapurposta veriyor gerçi ona da değil onun alt firmasına
Beklicez artık sağlık olsun 2 tanesi de takılması kötü olduşuanin üstüne 1 ay diyorum .d
gümrükten tanıdık ve bilgi sorup sorusturmasiBilginin kaynağı nedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hayırlısı yapacak bir şey yok
[email protected]yunexpress ile iletişime nasıl geçebiliriz? bunların mailleri felan nedir
30 gün gelmemesini geçtim bazılarına sağlam geliyor bazılarına bozuk. Onu bilmek istiyorum bozuk geleceğini bilsem manyetik klavye alıcam bekletiyorum sırf şu klavye gelsin diye. Abi Trde her iş bölümünün bir müdürlüğü var ki çözümler hızlı olsun bu adamlar gidip direkt mehmet şimşeğe sormak için 1 ay sonrasına randevu mu aldı ne yaptıgümrükten tanıdık ve bilgi sorup sorusturmasi
gumrukle ilgisi yok konunun30 gün gelmemesini geçtim bazılarına sağlam geliyor bazılarına bozuk. Onu bilmek istiyorum bozuk geleceğini bilsem manyetik klavye alıcam bekletiyorum sırf şu klavye gelsin diye. Abi Trde her iş bölümünün bir müdürlüğü var ki çözümler hızlı olsun bu adamlar gidip direkt mehmet şimşeğe sormak için 1 ay sonrasına randevu mu aldı ne yaptı
Hocam simdi imile lojistik urunleri alip surata veriyordu ya imile çekilince aradan hicbir kargo firmasi urunleri sahiplenmiyor orda sap gibi duruyor ya ptt alcak yada orda kalicak 3 ay yunexpress düzelticek durumu en kotu ihtimalde yunexpress tamamen çekilip urunlerin hepsinin gumrukte kalmasi30 gün gelmemesini geçtim bazılarına sağlam geliyor bazılarına bozuk. Onu bilmek istiyorum bozuk geleceğini bilsem manyetik klavye alıcam bekletiyorum sırf şu klavye gelsin diye. Abi Trde her iş bölümünün bir müdürlüğü var ki çözümler hızlı olsun bu adamlar gidip direkt mehmet şimşeğe sormak için 1 ay sonrasına randevu mu aldı ne yaptı
Kargo şirketleriyle mi alakalıymışgumrukle ilgisi yok konunun
aynenKargo şirketleriyle mi alakalıymış