Yardım 3AYDIR EHLİYET ALAMADIM. NORMAL Mİ????

Kursa sorun, en net bilgiyi onlar verir. Bizde bekliyoruz derlerse yapacak bir şey yok. Her ayın sonunda mı ne oluyordu sınavlar.
Az kaldı kardeşimide yazdırır beraber gireriz artık :D kurs hiçbirşey demiyor
EDİT…
Bugün 27.07.2025 sınavına girdim ve geçtimm

Son düzenleme:
Kral yazılı sınava nereden çalıştın öyle ciddi bir çalışma şartmı yoksa okul sınavına çalışır gibi 1 hafta önceden videolar izliyip örnek soru çözsek yetiyormu
16 yaşımda girdim sınava rahmetli babamla yol da giderken bak şu şudur bak bu budur dedi girdim geçtim bir taraflarını sallayarak geçersin kasma

16 yaşımda girdim sınava rahmetli babamla yol da giderken bak şu şudur bak bu budur dedi girdim geçtim bir taraflarını sallayarak geçersin kasma
Aynen öyle çok basit zaten senden 35 soru yapmanı istiyorlar sınavda 30 tane sorunun cevabı yine soruda verilmiş 5tane bilsen geçiyorsun resmen

Anladım hocam sağol

Korktum şuan la inş böyle bişey gelmez başıma

20Nisanda ödememi yaptım. Kayıtlar her ayın 1-10u arası olduğu için mayısı bekledik mecbur.
Daha sonra 10hazirana e sınav verdiler.
10haziranda 47 doğru 3 yanlış e sınavı geçtim.
Tam bir aydır harcı yatırmam için sms göndermediler. Ne kadar daha sürer? Sizce normal mi bu kadar sürmesi?
İlk harcı yatırıp E-Sınava girersiniz. Daha sonra direksiyon derslerini aldıktan sonra direksiyon sınavı için ikinci harç yatırmanızı isterler. Daha direksiyon dersi alacaksınız. Ondan sonra harç yatıracaksınız. Harçtan önce direksiyon derslerinizin ne zaman başlayacağı ile ilgili kursunuzla iletişime geçin. Yoğunluk vardır. Siz aramadıkça ses çıkarmazlar.

İlk harcı yatırıp E-Sınava girersiniz. Daha sonra direksiyon derslerini aldıktan sonra direksiyon sınavı için ikinci harç yatırmanızı isterler. Daha direksiyon dersi alacaksınız. Ondan sonra harç yatıracaksınız. Harçtan önce direksiyon derslerinizin ne zaman başlayacağı ile ilgili kursunuzla iletişime geçin. Yoğunluk vardır. Siz aramadıkça ses çıkarmazlar.
Kafadan 20kez aradım. Halen ses çıkmıyor

Geri