sendegitunutbeni
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 589
aras kargo netUK ile başlayan yanwen kodu hangi kargoya veriliyor genelde
aras kargo netUK ile başlayan yanwen kodu hangi kargoya veriliyor genelde
EK75 almıştım ondan bari yüzümüz gülsünaras kargo net
ek75 i kaça aldin bide son mil kodun ne dmden yazsana biEK75 almıştım ondan bari yüzümüz gülsün
40 dolarek75 i kaça aldin bide son mil kodun ne dmden yazsana bi
keşke yanwenle alsaydık ozaman başta.aras kargo net
bi istisna varda uk ile baslarsa geçerlikeşke yanwenle alsaydık ozaman başta.
valla benim işimi yaramiyor ki yanwen aras kargo gider gene çalar urunu ugras duekeşke yanwenle alsaydık ozaman başta.
Kanka şuan alacaksan dikkatli ol kendini ticaretçi sanan ucubeler yüzünden şuan sıkıntılı bu klavyeyi almak.beyler klavyeyi almayı düşünüyorum problem yaşayan vs var mı alınır mı bu fiyata mukemmelmiş ama şu gümrük vergi vs muhabbetleri sıkıntı mı yoksa geliyor mu tertemiz ne yapayım sizce
ISO-UK / Purple White / Epomaker Sea Salt Silent Switch
olandan almayı dusunuyorum keycaps değişicem full şununla yakışır mı
Alıntıyı görüntüle
Kanka şuan alacaksan dikkatli ol kendini ticaretçi sanan ucubeler yüzünden şuan sıkıntılı bu klavyeyi almak.
Hocam bu 27 haziran mağdurları iptal edebiliyor mu siparişi? Vergisiz gelicek diye 30 doları çöpe attıkyanwen ile soru sorucak olan dmden sorabilie yada etiketlyebilir iyi alisverisler
27 haziran magduru derken yunexpressin gümrükteki urunlerimi ?Hocam bu 27 haziran mağdurları iptal edebiliyor mu siparişi? Vergisiz gelicek diye 30 doları çöpe attık
Aynen indirimin 2.günü alan bahtsızlar27 haziran magduru derken yunexpressin gümrükteki urunlerimi ?